|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
¶κου εκεί μου ζητήσαν για μια ξύστρα 17 ευρώ !!
![]() ![]() ![]() δεν νομίζω να χρειάζεται να πώ περισσότερα .... ένα καλαμάκι (ξυλάκι για σουβλάκι τελος πάντον ) και ένα ξυραφάκι υπάρχουν σε κάθε σπίτι ..... το αποτέλεσμα άψογο στα τζάμια απο τα ενυδριάκια μου ..... φυσικα είναι για μικρά ενυδριάκια γιατι για μεγάλο να το καθαρίσεις έτσι καλύτερα πάρε τσουγκράνα ..... ![]() ![]() ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΒΕΙ !!!! και ΠΡΟΣΟΧΗ μην χαραχτεί το τζάμι αν και δύσκολο γιατι δουλεύει σε 45 μοιρες γωνία ... ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |