|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα, έχω πρόβλημα με την Hygrophila difformis, τα φύλλα της μαυρίζουν και σαν να μαρένονται και πιάνουν τριχοειδή άλγη. πρόσφατα άλλαξα το ντεκόρ του ενυδρείου μου και το καθάρισα πάλι πολύ καλά για να πέσουν κιάλλο τα νιτρικά τα οποία τελευταία φορά ήταν μεταξύ 10 και 20. Επίσης αγόρασα και Seachem Iron και έριξα μαζί με το Seachem Flourish. τα υπόλοιπα της σειράς δεν τα έχω ακόμη καθώς είπα να τα πάρω ένα-ένα κάθε φορά. τα καινούργια φύλλα είναι καταπράσινα όπως φαίνεται και στην φώτο. μπορεί κάποιος να κάνει διάγνωση? ήταν όντως πρόβλημα έλειψης σιδήρου?
χρησιμοποιώ co2 diy 1.5άρα φιάλη και τις εξής 3 λάμπες :AQUA-GLO, ARCADIA FLORENA , SYLVANIA AQUASTAR. η τελευταία δουλεύει μόνο 2 ώρες την ημέρα ενώ οι άλλες 2 10 ώρες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |
Κλάδεμα Hygrophila polysperma - Hemianthus micranthemoides | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:43 |