|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή την στιγμή έχω στο ενυδρείο μου (κοινωνικό φυτεμένο) χαλίκι 1-5 mm , χαλαζιακο, άσπρο.
Σκέφτομαι λοιπόν να το αλλάξω και να βάλω ψηλό χαλικάκι (1 mm) ή άμμο σκούρου χρώματος κατά προτίμηση μαύρο, το οποίο όμως να μην ανεβάσει την σκληρότητα. Ξέρετε κάποιο προϊόν να μου προτείνεται, και που μπορώ να το βρω? Έχετε κάποια συμβουλή ή σχόλιο να μου δώσετε? Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Οψιδιανος.
Ειναι ουδετερο, μαυρο ηφαιστιακο πετρωμα. Με υαλωδη υφη. Ειναι σαν τριμενο γυαλι με λιγα λογια, τωρα ποσο καλο ειναι δεν ξερω, εγω εχω αμφιβολιες μηπως ειναι κοφτερο, για τα μουστακια των κορυντορας ας πουμε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Mikenuke.
Καμια αλλη ιδεα? Κανενας δεν χρησιμοποιει ουδετερο σκουρο χαλικι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης πρεπει να εχει και στα PET CITY. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα παω να ριξω μια ματια... Ελπίζω να ειναι ουδετερο...
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά την έκανα την αλλαγή. Έβγαλα όλα τα παλιά υλικά, τα ψάρια, τα φυτά, έπλυνα το ενυδρείο και έβαλα καφέ ουδέτερο χαλικάκι 0.8-1.25 mm (πολύ ψιλό, δεν βρήκα πιο χοντρο), 6 πόντους βάθος.
Κάτω από το χαλίκι έβαλα υπόστρωμα τις Tetra, της Hobby και λίγο λατεριτη. Ξαναφύτεψα ορισμένα φυτά (πιο εύκολο τώρα) και όλα καλά. Μου πήρε 5 ώρες περίπου εντατική δουλειά. Φαίνεται πολύ πιο ωραίο έτσι...θα δούμε….
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και καμιά φωτό να δούμε κι εμείς ρε Γιάννη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρο χάλι!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-12-05 13:45 |
Μου εμφάνισε το μόλυ ενα μαύρο περίγραμμα?? | pchrisovergis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-10-05 22:45 |
Ψιλή άμμος! Πρόβλημα? | x-nos | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 07-02-05 20:12 |
άμμος θαλάσσης | el00140 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-05-04 02:27 |