|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα απο 2 μηνες το ενυδρειο ειναι ετοιμο για παρουσιαση.... Ειναι απο τα αγαπημενα μου..... 200 λιτρα 100*50*40, με εσωτερικο φιλτρο 800λιτρα/ωρα και κυλκόφορητακι επιπλεον για αναταραξη. 7 λελεουπι, 2 τρετοκαφαλα (φροντοζα του φτωχου) και 3 τροφεους ντιμπουισι. ( για καθαριοτητα 2 λεοπαρντ πλεκο). Ταϊζω σχεδον αποκλειστικα πρασιναδα και 4 φορες την εβδομαδα νιφαδα απλη. Μαρουλακι καθε μερα που γινεται αναρπαστο.....
|
||||
|
||||
![]()
Aπίθανο, εύγε πρυτανάκο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη δουλεια, μπραβο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φαινεται.
Μερικες νοτες πρασιναδας με πολυ λιγες βαλισνεριες, θα προτεινα, με προσοχη ομως να μην το παρακανεις, και σε θεσεις κλειδια, για να δειχνει φυσικο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνήσω με τον MIKENUKE
μια νότα πρασινάδας θα ήταν ότι πρέπει !!! ![]() κατα τα άλλα είναι πολύ καλό !!! ![]() συγχαρητήρια !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έβαζες την πέτρα που ειναι αριστερά, τέρμα δεξιά γωνία?
Ισως να έδειχνε καλύτερα. Με μια δοκιμή θα δείξει. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη για λίγη νότα πρασινάδας.
Καλορίζικο Νίκο και καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε μαθει με τους λαχανοκηπους ολοι ...... Φυτο δεν βαζω με τιποτα.....
|
||||
|
||||
![]()
'Λαχανόκηπους' χαχαχαχα σωστός ο Πρύτανης!!!...
Ομορφία το ενυδρείο σου, από πλυθησμό όταν αυτός είναι ενήλικος δεν ξέρω αν είσαι ΟΚ. Δεν είμαι γνώστης Τανγκανίκα, απλά αναρωτιέμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Bravo pritan !!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ενυδρειο και ωραια ψαρια...μπραβο κυριε Pritanis.
Μια ενσταση εχω μοναχα...γιατι δεν εχεις βαλει κατι για background στο ενυδρειο?...δεν το λεω για αισθητικους λογους αλλα για την ανεση των ψαριων σου η οποια θα ηταν σαφως μεγαλυτερη αν δεν ενοιωθαν ακαλυπτα απο παντου. Think about it...
|
||||
|
||||
![]()
Για γράψε μας ρε Νίκο και τα επιστημονικά ανόματα (στα λατινικά) των ψαριών σου γιατί μόνο τα λελεούπι ξέρω...
|
||||
|
||||
![]()
"...τρετοκαφαλα (φροντοζα του φτωχου)..."
![]() ![]() ![]() Ποια είναι αυτά?
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι πρόκειται για τα Neolamprologus tretocephalus...
http://www.tropheus.info/riftlakes/c...ephalus_e.html Και τα άλλα είναι τα Tropheus duboisi... http://www.tropheus.info/riftlakes/c...duboisi_e.html Νομίζω ότι είναι αυτά, ας το επιβεβαιώσει και ο Pritanis. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ονομασιες ειναι αυτες .... Μαρεσουν να τα ελληνοποιω τα ονοματα..... Το ενυδρειο ειναι τριων οψεων δυστυχως και δεν γινεται να μπει πλατη.....
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο μπράβο σου πολύ καλή δουλειά εύγε.
Φιλικά Ιορδάνης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |
Ταγκανικα ξεκινησε....... | Pritanis | Tanganyika | 7 | 16-01-06 23:22 |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |