|
||||
|
||||
![]()
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ρητίνη για μαλάκωμα νερού;
Χθες πήρα ένα κουτί, αλλά είπα να ρωτήσω πριν τη χρήση, γιατί είναι ιταλικό προιόν και ....no capito. Μου είπαν ότι θα κάνει δουλειά για 2 μήνες και μετά στον κάδο.
Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 20-02-06 στις 08:24 |
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιώ εγώ. πρέπει να δεις για πόσα λίτρα ενυδρείο είναι ολόκληρη η μάζα της πρώτα απ'όλα. βάζεις την ανάλογη ποσότητα σε τούλι (με πάρα πολύ στενές τρύπες όμως-ίσως και σε καλτσόν να κάνει
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 19-02-06 στις 20:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη και γω εχω μεγαλο προβλημα με το νερο... δηλαδη ειναι ιδιαιτερα σκληρο.. και διατηρω Apistogramma, ψαχνω εναν καλο και σχετικα φθηνο τροπο να το μαλακωσω.. Μιας και εισαι απο Θεσ/νικη, απο πιο μαγαζι την αγορασες, η μηπως την αγορασες απο το διαδικτυο, και τι τιμες παιζουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρητινη και φθηνη δεν γινεται..... Σου το ξαναπα η πιο φθηνη βραχυπροθεσμη λυση ειναι το απιονισμενο νερο.... Μια φθηνη αλλα ασταθης και μπελαλιδικη λυση ειναι η τυρφη και η καλυτερη λυση αλλα σχετικα ακριβη ειναι η ΑΟ απο ιντερνετ....
|
|||
|
|||
![]()
Χεχε, ναι Πρυτανης το εμπεδωσα! Απλα να μην ρωτησω?! Ασε που μου εχει βγει η μεση με το απιονισμενο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν η ρυτίνη είναι δύο ειδών από ότι γνωρίζω.
Η μία είναι ανακυκλώσιμη, δηλαδή, φτιάχνεις το νερό του ενυδρείου και μετά την φυλάς σε θαλασσινό νερό και την χρησιμοποιείς ξανά όταν νομίσεις ότι χρειάζεται.Αυτή στοιχίζει ακριβά ,γύρω στα 38 ευρά. Η δεύτερη μένει στο φίλτρο ,με διάρκεια ζωής 1,5 μήνες, και στοιχίζει 7 ευρά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα αν δεν κάνω λάθος όμως η ρυτίνη κάνει χημικά την μετατροπή του νερού από σκληρό σε μαλακό ενώ η Α/Ο μηχανικά.Οπότε κατα πόσο θέλουμε ένα χημικά επεξεργασμένο νερό στο ενυδρείο μας;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα κανεις δεν θελει χημικα επεξεργασμενο νερο αλλα λιγο βρυσης και λιγο επεξεργασμενο νομιζω ειναι οτι καλυτερο ειδικα για εμας εδω πανω που εχουμε πολυ σκληρο νερο και διατηρουμε ψαρια που προτιμουν μαλακο... Παντος ευχαριστω για τις απαντησεις σας σιγουρα θα το δοκιμασω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορω να βρω ρυτινη με τα παρακατω χαρακτηριστικα:
Παράθεση:
Αν κανει θα ρωτησω τιμες. 10-12 € τι ποσοτητα παιρνεται?Απο οτι ξερω στα χυμα τις πουλαν με το λιτρο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|