|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι νέος στο χόμπι, βρίσκω την ιδέα σου καλή.
Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.... Πως το σκέφτεσαι να γίνεται ; Εσύ με τι ιδιότητα το κουβεντιάζεις, ως χομπίστας ή ως επαγγελματίας(τεχνικός) ; Σε ρωτάω γιατί να γίνει σωστά κάτι τέτοιο, πρέπει (ΙΜΟ) να είσαι και τα δύο. Έχεις σχέση με κάμερα...ή κάτι τέτοιο ; Δεν πιστεύω να είσαι δημοσιογράφος ; !!!
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 01-02-06 στις 20:37 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ,,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ [ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ] ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ CD-ROM THΣ SERA ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με ποιο τρόπο θα μπορούσε κάποιος να σε βοηθήσει?
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας δεν υπαρχει λογος να φωναζεις (δλδ να γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ)..
Απο τα γραφομενα σου δεν προκυπτει οτι ζητας κατι συγκεκριμενο, απλα ρωτας αν το εχει κανει κανεις άλλος. Τελος, οπως ξερεις στα board ο καθενας γραφει την προσωπική του άποψη, η οποία εξ ορισμού ειναι υποκειμενική και ισως να εχει και προσωπικά συμφέροντα. Αυτό δεν το αρνηθηκε κανείς. Αντιθετα, μεσω της πολυφωνίας οποιος θέλει βγάζει τα συμπεράσματά του.. και αποφασιζει ΠΟΥ θα τα χώσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι συμπληρωνοντας ενα οραμα, μια ιδεα, ενας σκοπος, δεν μπορει να σταματησει επειδη σπαστηκαμε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως στο UK Discus Forum υπάρχουν μαγαζιά που πληρούν ορισμένα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον αντίστοιχο σύλλογο και έχουν λάβει την σχετική "πιστοποίηση"... Δεν ξέρω αν κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα ή αν το θέμα αυτό έχει ήδη συζητηθεί.
Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μπορείς να τσαντίζεσαι επειδή σε κάποια ιδέα σου δεν έγινε κοσμοσυρροή!!! Ξεκίνατην εσύ, κιαν πράγματι είναι ενδιαφέρουσα, θα τραβήξει την προσοχή. Αν όμως με το καλημέρα αρχίζεις την γκρίνια, προδιαθέτεις τους πάντες αρνητικά, πριν καν ξεκινήσεις οτιδήποτε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 20-02-06 στις 19:45 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σου λενε δε σου λενε γραφε με μικρα , εσυ εκει ε???
![]() και χαλαρωσε, ουτε ειρωνικα σου μιλησε κανεις ουτε τπτ. τοπες -τογραψες τελειωσε. ειπαμε το καθε φορουμ διεπεται απο κανονες τους οποιους ειμαστε υποχρεωμενοι να ακολουθουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εν πάση περιπτώση, θεωρώ ότι εδω μέσα ήμαστε μια "παρέα" ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ. Με τις συμφωνίες μας και τις διαφωνίες μας, αλλά πάντα με την καλή διάθεση δεδομένη. Εφόσον λοιπόν "ήρεμη" κουβέντα απ'ότι φαίνεται δε μπορεί να γίνει, μάλλον την καλύτερη δουλειά κάνεις και δεν την συνεχίζεις. Καλό βράδυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τόλη67 δεν είναι απλά τα πράγματα όσο ίσως νομίζεις. Εγώ (ίσως όχι μόνο) με όλη την χαρά να βοηθήσω κάτι τέτοιο αλλά δεν μας είπες πως ! Ο amorealex δύο φορές σε ρώτησε αλλά δεν του απάντησες.... Βασικά δεν μας είπες και την ιδιότητα σου και τον σκοπό.... κτλ. Για να δηλώσεις συμμετοχή σε κάτι τέτοιο πρέπει να οριστεί και τι θα κάνεις. Τέλος αν έχεις κάνει κάτι παρόμοιο με άλλο θέμα θα ξέρεις ότι δεν είναι απλό και δεν θέλουμε κάτι απλό. Αν είναι να γίνει να γίνει σωστά και οργανωμένα. Θέλει γνώση ορθή! , δουλειά, μεράκι, έξοδα, χρόνο....... Αν θέλεις μια γνώμη ακόμα: κάνε το πλάνο-σενάριο δες τι χρειάζεσαι και πες το ως μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα-βοήθεια, τον σκοπό και γενικά ότι νομίζεις ότι θα προσφέρει αυτό το dvd, αναλυτικά. Ίσως να πάρεις βοήθεια και ιδέες από κάποιους πριν ξεκινήσει καν. Υ.Γ. Οι mods έχουν την ευθύνη να τηρούνται οι κανόνες ώστα να είμαστε πιο 'άνετα' στο forum. Έτσι δεν μας επιτρέπουν κεφαλαία και γκρικγκλισσσ, για πολλούς είναι δύσκολα στην ανάγνωση και έχουν άλλη ερμηνεία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα θα ήθελα σε παρακαλω να μου αναλύσεις περισσότερο την σκέψη σου περι των "παραμετρων" του GAB καθως και περι των "συμφερώντων" .... Αλέξανδρος Διαχειρηστής Συστήματος Υ.Γ. To όλο θεμα δεν έχει να κανει πλεον μετα μαγαζια αλλα με τις προσωπικές απόψεις ενος μέλους... Οπότε μεταφερεται στην κατάλληλη κατηγορία.
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 21-02-06 στις 13:35 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |
Αρσενικο ή θηλυκο | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:31 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Βαμμένα ψαρια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |