|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς από κάποιο φυτό που δεν ξέπλυνα τόσο καλά, έχω γεμίσει μικρά σαλιγκαράκια (πρέπει να γέννησαν μέσα στο ενυδρείο τα άτιμα). Εκτός από τους κλόουν και το ευνόητο, δηλαδή χέρι και βγάλισμο, ξέρετε πως αλλιώς μπορώ να τα ξεφορτωθώ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και η λύση των χημικών π.χ. Molusin της Aquarium Pharmakeftical! Πιστεύω πάντος οτι οι κλόουν θα κάνου το θαυματάκι τους.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να τα αφησεις στην ησυχια τους.
Λιγα σαλιγκαρια αποτελουν μερος του οικοσυστηματος και δεν αποτελουν προβλημα. ΟΤΑΝ και ΕΑΝ γινουν πολλα... βλεπεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βράζεις λίγο αγγουράκι και το βάζει λίγο πριν κλείσουν τα φώτα με ένα πιατάκι στο ενυδρείο …
Το πρωί που θα σηκωθείς .. ( όχι στις 10 ![]() ![]() ![]() Δεν είναι λύση ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό αυτό με το αγγουράκι τα υπόλοιπα ψάρια όμως δεν θα φάνε το αγγουράκι?
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάτε τα ψάρια !!
Ε και εσύ μην βάλεις μια σταλιά … ![]() Εξάλλου τα περισσότερα ψάρια θα κοιμούνται εκείνη την ώρα !! ![]() Μην αγχώνεσαι … είναι δοκιμασμένο … και μάλιστα σε δύσκολες εποχές … ![]() Για να αποδώσω τα του Καίσαρα στον Καίσαρα παντός, το κολπάκι μου το είχε εκμυστηρευτεί πριν καιρό ο Netblues. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο κολπάκι αυτό! Θα το εφαρμόσω δοκιμαστικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα υπάρχει πάντως και ειδική παγίδα για σαλιγκάρια όπου βάζεις μέσα μια κάψουλα βυθού
ή καλύτερα κανένα ντοματάκι και την άλλη μέρα έχεις πιάσει τα 'ντερά σου. Φιλικά Ιορδάνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |