|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρουμε ότι το χόμπι μας είναι λιγάκι ακριβό και οι χομπίστες μας πολύ μερακλήδες. Πάντα ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε το "άθλημα" πιο οικονομικό και προσιτό αλλά ταυτόχρονα περισσότερο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Ένας από τους βασικότερους τρόπους είναι φτιάχνοντας αυτοσχέδιες κατασκευές DIY (Do It Yourself ή κάντο μόνος σου).
Επειδή όμως αρκετοί από εμάς απλά "δεν πάνουν τα χέρια μας", στην επόμενη συνάντηση του ΠΣΦΕ (στην Αττική) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25/3/2006 από τις 16:00-21:00 στα νέα γραφεία του Συλλόγου (http://www.aquarist.gr/smf/index.php?topic=5736.0) θα υπάρχουν μπόλικες αυτοσχέδιες συσκευές παραγωγής CO2 (DIY CO2) οι οποίες θα δοθούν σε όσα μέλη επιθυμούν να αποκτήσουν μία. Επίσης, θα δοθούν και οδηγίες για τον σωστό τρόπο κατασκευής τους (επειδή υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, περιμένουμε οδηγίες από αρκετά μέλη) καθώς επίσης για το διάλυμμα που πρέπει να προστεθεί (αναλογία μαγιάς-ζάχαρης, τρόπος προετοιμασίας, κλπ) και γενικά πως λειτουργεί και τι πρέπει να προσέχουμε. Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είστε μέλος του ΠΣΦΕ για να συμμετέχετε στις συναντήσεις που διοργανώνει αφού είναι ανοιχτές για όλους τους φίλους του ενυδρείου. Να είστε όλοι εκεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια υπενθύμιση την αυριανή συνάντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο Αμάνο δεν μπορεί να παρεβρεθεί λόγω ρευματισμών στα δάχτυλα (λογω του οτι τσαλαβουτάει συνέχεια τα χέρια του στα νερά λέει!) παρακάλεσε ΕΜΕΝΑ να τον εκπροσωπήσω... αν και δεν έχω "προετοιμαστεί" κατάλληλα για διάλεξη, εντούτοις θα φέρω και κλαδέματα απο Hydrocotyle leucocephala και Rotala rotundifolia που μου έδωσε ο Takashi... Μου είπε να τα δώσω 6 ευρώ το κοτσανάκι, αλλά τελικά μάλλον θα τα χαρίσω και ας λέει μετά ό,τι θέλει...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο επειδη πρωτη φορα ερθω (αμα τα καταφερω) θα ειναι ευκολα προσπελασιμο η θα ειναι κλειστη η πλατεια για καμια παρελαση ξερω εγω?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μου έρθει μια επίσκεψη που περιμένω θέλω να ερθώωωωωωωω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εγω τελικα καταφερα και περασα. Ωραιος χωρος ανετος και αποτι μου ειπανε τα παιδια προβλεπεται μια ωραια διακοσμηση
![]() ![]()
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ήτανε !
Ευχαριστώ όλους για τα πλούσια κλαδέματα που έφεραν και μοίρασαν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν μπόρεσα να έρθωωωωω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεστε!!! Και το επόμενο Σάββατο εκεί θα είμαστε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γι' αυτό σπάζομαι .... γιατί ήταν ευκαιρία να παρεβρεθώ μια και είχα 2ήμερο αλλά με 4 μέρες αυπνία που να έχεις κουράγιο ... ![]() ![]() κάνω υπομονή μέχρι μέσα Ιούνη που θα αρχίσω να κολλάω άδειες και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! ![]() ![]() ![]() μετά έχει σειρά και το 120λιτρο που είναι ακόμα ... με ζελατίνες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
Συνάντηση βορείων και νοτίων. | Νίκος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-09-04 14:25 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων και περιχώρων. Σάββατο 3 Απριλίου | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 26-04-04 01:23 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |