|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει καποιος να μου πει αν το kit της Tetra (CO2) κάνει δουλειά?
|
|
||||
|
||||
![]()
κανει δουλεια,εξαρταται βεβαια και απο αλλες παραμετρους που δεν τους αναφερεις,οπως τα λιτρα του ενυδρειου σου,περιπου ποσα φυτα εχεις μεσα,καθως και τον φωτισμο που εχεις.συνηθως το συγκεκριμενο συστημα ειναι για μαξιμουμ 100λιτρο ενυδρειο,οχι ιδιαιτερα φυτεμενο,και με μεγαλο μειονεκτημα οτι ειναι χειροκινητο οσο αναφορα την παροχη του,αλλα και που και που στομωνει η μεμβρανη του πλαστικου,και πρεπει να την καθαριζεις........γραψε μας λοιπον πληρως το ενυδρειο σου για να σε βοηθησουμε καλυτερα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν είχα μείνει ευχαριστημένη όταν το χρησιμοποιούσα.
Το ότι κλείνουν συχνά οι πόροι της μεμβράνης όπως είπε και ο klaz είναι μειονέκτημα, πρέπει συνεχώς να την καθαρίζεις, φθείρεται εύκολα και δεν είχα και σταθερό διοξείδιο.
|
||||
|
||||
![]()
Και πώς έλυσες τελικά το πρόβλημα Μάγδα μου;
|
|||
|
|||
![]()
O διαχυτηρας που ερχεται μαζι, δεν ειναι κακος (για ενυδρεια κατω των 100 λιτρων) αν υπαρχει κοντα του ροη νερου απο την εξοδο ενος φιλτρου - αντλιας. Η μεμβρανη του καθαριζεται ευκολα με μια οδοντοβουρτσα σκληρη.
Το υπολοιπο συτημα δεν λεει, καλυτερα να συνδεσεις τον διαχυτηρα με ενα DIY CO2. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
(Με το υγρό διοξείδιο της Seachem, σε ενυδρείο 60 λίτρων)
Μάγδα μου, το κάνεις λίγο πιο κατανοητό, σε παρακαλώ, γιατί όπως ξέρεις δεν κατέχω πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα.
|
|||
|
|||
![]()
Η Seachem βγαζει το Flourish Excel, ενα μπουκαλακι που δινει ανθρακα στα φυτα σε υγρη οργανικη μορφη (με αλλο τυπο) σε μικρα-μεσαια ενυδρεια. Κατα τη γνωμη μου ακριβο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σου το περιέγραψε ο Τόλης Πανίτσα μου.
Απλά σε μένα το σύστημα της Tetra σε σύγκριση με το υγρό της Seachem έβγαινε και πιο ακριβό και λιγότερο αποτελεσματικό, οπότε και κατέληξα στο δεύτερο. Πάντως εάν ρωτάς για το 400λιτρο σου σίγουρα δεν κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.Καλύτερα να προχωρήσεις με φυάλη όπως σκέφτεσαι να κάνεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Oxi
|