|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα έχω ένα θηλυκό gappy. Έχει γεννήσει πολλές φορές και φαίνεται να είναι μια χαρά μέχρι τώρα αλλά παρατήρησα αλλαγή χρώματος δέρματος σαν ασθένεια στην πλάτη του και ένα από τα μικρά την τσιμπάει συνέχεια εκεί λες και θέλει να φάει κάτι. Τι μπορεί να είναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά.
Δες εδώ μήπως καταλάβεις για τι πρόκειται http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4919 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για βακτηριακή μου φαίνεται. Απομόνωση και θεραπεία με Melafix+Pimafix θα έκανα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα θέλει απομόνωση; Φέρεται φυσιολογικά μαζί με τα υπόλοιπα guppy μέσα στο ενυδρείο. Δεν έχω κάπου αλλού να το βάλω.
Μου είπαν από το μαγαζί με τα ενυδρεία να αυξήσω την θερμοκρασία γιατί φαίνεται για fungus |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα απομόνωση αλλά αν δεν έχεις άλλο ενυδρείο κάνε θεραπεία στο κυρίως. Μόνο αύξηση της θερμοκρασίας θα επιταχύνει την εξέλιξη της ασθένειας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια ή οχι; | XrhstosT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 96 | 26-06-16 22:00 |
Ασθένεια? | pavos | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 15 | 31-10-15 00:29 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
Νεα ασθένεια? | geokary | Δίσκοι | 18 | 29-03-07 10:35 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |