|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην ομάδα.
Ονομάζομαι Σάββας και είμαι από Ξάνθη. Μετά από μία δεκαετία απομάκρυνσης από τον όμορφο κόσμο του ενυδρείου πήρα την απόφαση να ξεκινήσω ξανά. Λόγο χορού κατέληξα σε ένα 38 λίτρων ενυδρείο στο οποίο έχω βάλει μέσα 2 Anubia,μία ρίζα,μια σχετικά μεγάλη πέτρα και μαύρο χάλι. Από ψαράκια σκέφτομαι να βάλω cardinal max 10 σε αριθμό αν δε κάνω λάθος στην ονομασία coridoras. Τι άλλο θα μπορούσα; Από φυτά θέλω ακόμα Java moss και κάνα 2 με 3 ακόμα εύκολα σχετικά... Τι θα ήταν καλό για τους Cardinal και coridoras; Το ενυδρείο έχει μέσα από φως led 1.5w έτσι το πήρα και από φίλτρο έχει ένα 360 lit/h. Στα άμεσα σχέδια είναι η αγορά ενός εξωτερικού φίλτρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα 120 λίτρα μου | Joannaki80 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 22-05-19 16:58 |
500-600 λίτρα | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-04-19 10:07 |
Από τα 60 στα 180 λίτρα | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-13 01:14 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |