|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για ΣΑς. μηπως ξερετε που μπορω να βρω λεντοταινια μπλε για moonlight γιατι πηγα σε ενα ηλεκτρολογιο και μου ειπε οτι εχει μονο πενταμετρη ενο εγω θελω περιπου 1 μετρο. ασε που μου ζητησε 90 ευρο.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις κανά μήνα e-bay δαγκωτό!!
Δεν θα σου κοστίσει παραπάνω από 5-6 ευρώ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχα πάρει απο e-bay. 30 εκατοστά για 2 δολάρια όλα μαζί.
Απόρώ πόσο του κοστίζει, πόσο δίνει για έξοδα αποστολής και πόσο είναι το κέρδος του!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μετρο για Moonlight????
5μετρο ειναι το ενυδρειο? Με ενα μετρο ενα ενυδρειο 400λιτρα γινεται σαν ντισκοτεκ 80's και οχι σαν βυθος λιμνης ή ποταμιου κατω απο το φεγγαρι. Ασε που δεν ειναι μπλε το χρωμα του φεγγαροφωτος, αλλά θερμο λευκο. Εγω εχω σε εναμιση μετρο ενυδρειο 6 (3+3) λεντακια και πολλα ειναι (κομμενα απο αδιαβροχη αυτοκολητη ταινια ενος μετρου θερμου λευκου χρωματος και το αφηνω μια-δυο ωρες μετα το κλεισιμο των λαμπων (γιατι τα ψαρια χρειαζονται και απολυτο σκοταδι για να ηρεμησουν και λιγο, αφου δεν εχουν βλεφαρα να τα κλεισουν)
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο φιλε μου. πηγα χτες και πηρα και οταν το αναψα ειναι οντως σαν φωτορυθμικο. σημερα θα την κοψω σε 4 κοματια απο 3 λεντακια να τα βαλω στις γωνιες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|