|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και είναι νωρίς και έχει δουλειά ακόμα (με την προτροπή του Στέφανου) είπα να σας το παρουσιάσω. Ο στόχος του νέου set up είναι εκτός από την γενική εικόνα να πετύχω με τα αγαπημένα μου Ramirezi ζευγάρι και γέννα (ακόμα δεν το έχω καταφέρει).
Τίτλος ενυδρείου: Lowtech φυτεμένο κοινωνικό Διαστάσεις: 60 χ 34 χ 42 Λίτρα: 80 Χρόνος λειτουργίας: 2 μήνες Τύπος και διάρκεια φωτισμού: led, 1 T5 650 lumen + 1 rgb diy 50cm για 8 ώρες Co2 και τρόπος διάχυσης: -- Λίπανση: Ταμπλέτες βυθού + υγρά - Σίδηρο, Κάλιο, Trace, Flurise, Excel Υπόστρωμα: χαλίκι Φίλτρανση: EHEIM Biopower 240 (700 L) Θερμοκρασία: 25 C με controller stc-1000 pΗ: -- GΗ: 8 KΗ: 6 TDS: 200 έως 240 (θα κατέβουν σταδιακά στα 145) Λίστα φυτών: cryptocoryne, anubias, Limnobium laevigatum, Vallisneria spiralis, Ludwigia super red, Cyperus helferi, Ceratophyllum, hygrophila corymbosa, Echinodorus, Lotus red & tiger, Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων : 2 Otocinclus, 4 CPD, 10 Cardinal tetra, 5 Cory Sterbai, 3 Ramirezi Οι φώτο δυστυχώς είναι από κινητό οπότε χάνουν λίγο, οι 2 πρώτες είναι στο ξεκίνημα και οι υπόλοιπες σημερινές. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο αραίωμα ποια είναι η γνώμη σας ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60L ramirezi | xristos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 22-09-17 22:53 |
ramirezi | airs | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 27-03-13 16:15 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
Ramirezi | kill_bill | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 18-03-08 17:48 |