|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες για τα Pseudotropheus Flavus, είναι επιθετικά ψάρια? Ιδανικό μέγεθος ενυδρείου για αυτά? Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμπεριφορά τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κοίτα εδώ https://www.seriouslyfish.com/specie...opheus-flavus/
|
|||
|
|||
![]()
θα σου ελεγα πες μερικες πληροφοριες. Εσυ τι ενυδρειο εχεις?τι διαστασεις?εχεις ηδη ψαρια μεσα ή τα σκεφτεσαι σαν πρωτα?και μοναδικα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτή την στιγμή δεν έχω τίποτα, είχα ψάρια και τα έδωσα, το ενυδρείο μου έχει διαστάσεις 100.30.45
|
|
||||
|
||||
![]()
το 45 ειναι το υψος;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ κλεόβουλε για την απάντηση σου,να ξέρεις παρακολουθώ πάρα πολύ αυτά που γράφεις ,προχθές μάλιστα έγινε μεγάλη παρεξήγηση διότι δημοσίευσα ένα άρθρο σου σε μία ομάδα στο fb ,το οποίο άρθρο σου το διαγράψανε μετά , με το σκεπτικό οτι έτσι διαφήμιζα την εν λόγω ιστοσελίδα !!!Χωρίς να το γνωρίζω οτι υπάρχουν αντιπαλότητες .Πάντως το πιθανότερο είναι να κάνω ένα βιοτοπικό ενυδρείο λίμνης ταγκανίκα ,έχω διαβάσει όλα τα άρθρα που αναφέρονται στην Λίμνη Ταγκανίκα ,γνωρίζω τι πρέπει να κάνω. Ζητώ απο τον διαχειριστή να τερματίσει το θέμα μου διότι έχει απαντηθεί το ερώτημα μου ή και να το διαγράψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο σωστή η επιλογή για Τανγκανίκα στο ενυδρείο σου
![]() Κι εκεί όμως θέλει κάποια προσοχή στην επιλογή των ψαριών. Τα άρθρα δίνουν τις γενικές κατευθύνσεις αλλά για τις λεπτομέρειες θα χαρούμε να το συζητήσουμε. *δεν υπάρχει λόγος να διαγραφεί αυτό το θέμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την Γνώμη σας.... | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 28-01-08 22:49 |
Η γνώμη σας...... | DOGO | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 14-12-07 11:12 |
Γνώμη ; | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 24-01-06 13:56 |