|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλοι μου,
αντιμετωπίζει ξαφνικά ο μονομάχος μου ένα θέμα τις τελευταίες 2 μέρες και φοβάμαι ότι θα τον χάσω. Ενώ πριν 2 μέρες ήταν μια χαρά που τον τάισα αρακά από προχθές σταμάτησε να τρώει και χθες συνειδητοποίησα ότι δεν βλέπει ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν αντιδρά ούτε με το δάκτυλό μου που πλησιάζει το τζάμι! Μπροστά στη μούρη του έριξα την τροφή κι αυτός ήταν εντελώς ανέκφραστος. Είναι μονίμως ακίνητος σα να κοιμάται. Κατάλαβα ότι φοβάται να κολυμπήσει γιατί αν ακουμπήσει κάπου τρομάζει. ![]() Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει γιατρειά; ![]() Να πω ότι παλιότερα είχε πάθει fitrot αλλά σώθηκε με την αγωγή (έχασε όμως μεγάλο μέρος των πτερυγίων του) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. ------------------------- Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το ψαράκι μας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη elenaki : 21-07-18 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS Μονομάχος!!! | nikolsim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-11-17 02:00 |
Μονομάχος | Vasiliss | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 05-01-13 14:49 |
Μονομάχος help! | dryhammer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 13-04-11 09:57 |
Ψάχνω μονομάχους χελπ | Dimitris_Batman | Bettas | 3 | 27-09-10 20:32 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |