|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ 2 ΚΟΡΕΣ ΜΟΛΙΕS ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ....ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΕΡΜ 26 ΜΕ 27 ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕ 25 ,ΕΧΩ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ XANΩ ΕΝΑ ΜE 2 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!,,,, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ,,,HELP!!
![]()
ΕΝΑΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ ......ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis 67 : 26-12-05 στις 21:32 |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον δεν τρωνε οσο θα επρεπε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξες μηπως τα τραβανε τα φιλτρα σου...........? η εσωτ,η εξωτ.....βαλε κανα τουλι μπας και στα τραβανε μεσα.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα? Έχουν αρκετό χώρο/φυτά/κρυψώνες? Μπορεί να φαγώθηκαν...
|
|
||||
|
||||
![]()
...και πρίν απαντήσεις στα παραπάνω, καλό θα ήταν να κάνεις ΟΛΑ τα τέστ και να μας πείς τα αποτελέσματα...
![]() Φιλικά,
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |
γεννα ramirezi | dim | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 28-12-04 18:49 |
ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΓΚΑΠΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 3 | 13-12-04 13:22 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |