|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα , γνωρίζει /χρησιμοποιεί κανείς το The Aquascaper Complite liquid fertilizer?
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου, δεν το εχω παρει ( ακομα ) ειναι διαθεσιμο μονο απο e-shop εξωτερικου, απο ο τι διαβασα ειναι αρκετα καλο γενικης χρησης , για ολα τα φυτεμενα ολων των tech ενυδρειου ( low-med-high ) επισεις ειναι καλο και για γαριδες. αν δεν κανω λαθος εχει ακριβως το mh/lit σε χαλκο οποτε εισαι καλυμενος και σε φυτεμενο και σε γαριδαδικο , ειναι καθημερινης χρησης, σε νορμαλ τιμη . το δουλευει ο Farmer ( promotion) , και αρκετοι Famous aquascapers απο Ουγγαρια- σλοβακια -Αγγλια. οποτε σιγουρα θα αξιζε να το παρει καποιος και να το δοκιμασει . ελπιζω να φανηκα χρισιμος .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα φίλε το χρησιμοποιώ μια βδομάδα για γενικής χρήσης σε low tech αλλά πρατήρησα (ίσως) μία ατονία στα φυτά μου τώρα τελευταία. Μπορεί να φταίει και η 32C που βγάζει προσωρινά ο περίεργος για την εποχή καιρός
|
||||
|
||||
![]()
Από πού το πήρες?
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε να κανεις πιο συχνη χρηση πχ. καθε 2 μερες.
|
||||
|
||||
![]()
Κύπρο φίλε το έφερε ένα Petshop
------------------------- Όχι συχνότητα μία βδομάδα φίλε Βαγγέλη , καθημερινά εννοώ ότι το αγόρασα μια βδομάδα πριν
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 26-05-18 στις 17:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με Hydor Koralia Evolution | kwstas arta | Κυκλοφορία | 13 | 21-08-12 00:47 |