|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όλα είναι έτοιμα αύριο ξεκινά η κατασκευή του μεγάλου ενυδρείου τελικά βρήκα άκρη και σε καλή τιμή με διαστάσεις 2,00*60*70 .
Η σκέψη μου είναι ότι επειδή θέλω πολύ ελευθερο χώρο με παράλληλα το ελάχιστο βάρος που θα προσθέσω επιπλέον στο σαλόνι μου , να βάλω πολλά εξωτερικά κρεμμαστά φίλτρα . Οι ερωτήσεις μου είναι θα είναι επαρκής αυτού του τύπου μόνη της η φίλτρανση ? Επίσης θέλω να ακούσω γνώμες για το καλύτερο και οικομικότερο παράλληλα φίτρο που θα μπορούσα να βρω . Σκοπός μου είναι να ανακυκλώνεται το νερό του ενυδρείου περίπου 12-15 φορές την ώρα . Είδα κάποια για μεγάλα ενυδρεία τσιμπιμένα λίγο αλλά αρκετά δυνατά φαίνονται , αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες από εσάς και δη τους χρυσοψαράδες Τακή , Tsala , LTH1 και Αρτεμίσια και όσους ακόμη ξεχνάω συχγωρέστε με ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |