|
||||
|
||||
![]()
Γνώμες για Nova+? Επείγον
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβως θες?
|
||||
|
||||
![]()
Βγήκε έξω από το ενυδρείο μου από μια τευπούλα που ΔΕΝ χώραγε το channa υπολογίζω μισή ώρα..γέμισε σκόνη .. το καθάρισα με νερό ενυδρειου τα πολλά και θέλω να το βοηθήσω όσο μπορώ. Είναι πολυ στρεσαρισμένο
------------------------- Ή κάποια άλλη θεραπία
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 01-03-18 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πηδήξε έξω από το ενυδρείο και έμεινε εκτός νερού 30 λεπτά ??? Πωπω καημενούλι εύχομαι να γίνει καλά !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που το παρατήρησα είναι καλύτερα αλλά είναι εμφανώς στρεσαρισμένο. Θα του βάλω προληπτικά Nova+
|
||||
|
||||
![]()
Tο ψάρι θέλει τώρα την ησυχία του (σβήσε και τα φώτα 1-2 μέρες αν μπορείς) κι αν δεν έχει πάθει ζημιά σοβαρή θα επανέλθει. Ένα προϊόν με αλόη θα βοηθούσε να επουλωθούν απώλειες στην εξωτερική προστατευτική βλέννα (όπως https://www.apifishcare.com/product....2#.WpkAr9SLRkg ).
Το nova+ δεν ξέρω τι είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι λόγο του στρες όπου πήδηξε έξω μήπως είναι ευάλωτο σε βακτηριδιακές μολύνσης ή και να κόλλησε κάτι από το έξω περιβάλλον και εκτός από το stress out της Api (δείχνει πολύ καλό) σκεφτόμουν και σε μία ήπιας μορφής θεραπία
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολούθησε το αλλά δεν θα πρότεινα προληπτικά κάποια θεραπεία.
Θα μπορούσες να βάλεις και 4-5 στικς κανέλα Κεϋλάνης στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανέλα σε συνδιασμό με της Api και 10-15% αλλαγή νερού καθημερινά;
|
||||
|
||||
![]()
Τα στικς κανέλας βάλτα και άφησε τα για κάνα μήνα (μετά μπορείς να τα αντικαθιστάς με νέα).
Ρίξε το api stress coat και μετά βάζε ανάλογα το ποσοστό αλλαγής του νερού. Αλλαγές νερού δεν θα έκανα καθημερινά. Πιστεύω ανά 3 μέρες είναι καλά. Παρατήρηση του ψαριού για τυχόν εξωτερικά σημάδια ή ανησυχητική συμπεριφορά. Καλή επιτυχία! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Κλεόβουλε
![]() ------------------------- Ενημέρωση
το channa εφαγε λιγο φαγητο και δειχνει καλυτερα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikosKoul : 03-03-18 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχω νέα για το ψαράκι! Είναι καλά , τρώει αρκετά , δείχνει χαρούμενο και τα πτερύγιά του σιγά σιγά μεγαλώνουν πάλι!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φίλτρο Aqua Nova NCF800 | platy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 05-06-15 11:30 |
Θερμαντηρες Aqua nova | Racikos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-09-14 00:23 |