|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λίμνη με λάινερ χάνει νερό - Κύπρος
Καλησπέρα,
Έχω στο κήπο μία λίμνη 5τόνους νερό με EPDM liner 5mm και παρουσιάζει απώλεια νερού. Έχω κλείσει pumps, waterfalls, κτλπ και είμαι σίγουρος ότι χάνει από το liner. Έχω προσπαθήσει να βρω την απώλεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο μέλος από Κύπρο με εμπειρία σε λίμνες ή που να γνωρίζει κάποιο επαγγελματία στη Κύπρο που να επιδιορθώνει λίμνες ; |
Tags |
απώλεια νερού, κύπρος, λίμνη, επισκευή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος να βοηθήσει χάνει το ενυδρείο | takis21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 14-10-20 19:42 |
Κολπάκι για διαυγές νερό στην Λίμνη, χωρίς φάρμακα | Artemisia | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 2 | 11-08-15 21:08 |
Χάνει φύλλα στο κάτω μέρος. | greenjanek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 04-05-11 21:55 |
Η λίμνη μου στην Λευκωσία (Κύπρος) | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 703 | 26-04-11 23:58 |
Καταπληκτική Ιαπωνική λίμνη και νερά στο Düsseldorf | mikekofin | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 15-09-10 19:43 |