Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #19  
Παλιά 26-02-17, 17:33
Το avatar του χρήστη DEXFISH
DEXFISH Ο χρήστης DEXFISH δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2014
Περιοχή: Χίος
Μηνύματα: 856
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgegeorgiou82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξερετε εχω το γνωστο φοβο. Μη με παρασυρει ο υπαρχον ενθουσιασμος του απλα χαζευω ενα ενυδρειο και παω και δωσω λεφτα και δω στην πορεια οτι δεν κανω για αυτο.

Το εχετε ξανα ακουσει φανταζομαι ή ισως το παθατε και εσεις με αλλα ζωακια. Η ατακα ειναι γνωστη "μαρεσουν τα σκυλια, αλλα οχι για να τα εχω". Πολλοι δοκιμασαν ζωακια και μετα ολα δωθηκαν.

Ποσα λεφτα πιστευετε οτι πρεπει να ξοδεψει καποιος για ενα ενυδρειο 100λτ πχ με ολα τα συμπραγκαλα εκτος ψαριων;

Επισης το αντιχλωριο που λετε ποσο κοστιζει και το αποφευγετε ολοι;

Ειλικρινα θα ηθελα να εχω καποιον να μου το στησει χαχαχα. Μου φαινεται βουνο

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελάχιστοι δεν χρησιμοποιούν αντιχλώριο!
Δεν είναι τόσο βουνό όσο φαντάζεσαι.
Πέρα από την αγορά του εξοπλισμού που βρίσκεις σε διάφορες τιμές ή που μπορείς να φτιάξεις εσύ, υπάρχει και κάτι άλλο που θα υπάρχει για όσο καιρό έχεις ενυδρείο. Η ενασχόληση. Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις και μετά απλά κάθεσαι και το βλέπεις. Θέλει μια ώρα την εβδομάδα να κάτσεις να κάνεις την αλλαγή νερού σου και ό,τι άλλο χρειαστεί. Σε καθημερινή βάση δεν είναι τίποτα το φοβερό.
__________________
Σταύρος ο cheap-ης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01358 seconds with 10 queries