Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-17, 12:01
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωπα ,
αλλο το δεν μπορώ
και άλλο το δεν θέλω,
για το "δεν μπορώ" ψάχνεις να βρεις λύσεις,
για το "δεν θέλω" το παρατάς και δεν το κάνεις, είναι καλύτερα,
για το "δεν μπορεί" θα τον βοηθήσουμε όσο πάει,
για το "δεν θέλει" δεν θα κάτσουμε να τον πείσουμε,
αλλά προσωπικά θα αντιδράσω, για τον απλό λόγο πως δεν θέλω
να μπει άλλος χομπίστας με τα ίδια προβλήματα και ακολουθήσει αυτή τη τακτική,
θα είναι πλήρη αποτυχία
Έλεγα να μην παρέμβω
αλλά αγαπητοί φίλοι
το θέμα το έχουμε τραβήξει απ' τα μαλλιά!
Οι λύσεις/απαντήσεις στα ερωτήματα/προβλήματα του Fishermen1234 έχουν δοθεί.
Αν δεν θέλει να τις ακολουθήσει δικαίωμα του. Εμάς είναι δικαίωμα μας να τις υποστηρίζουμε χωρίς εκπτώσεις.
Αν δεν μπορεί, απάντησε ο Τάκης.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KostasGR Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλώς όπως βλέπεις δεν βγάζει πουθενα το να επιμένεις για κάποια πράγματα που δεν θέλει/δεν μπορεί ο fishermen να ακολουθήσει.
Παράθεση:
Είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα λόγω οικονομικής κατάστασης, τι να κάνουμε, νε του πατήσουμε το λαρύγγι;
Παράθεση:
Είναι μπελάς οι καθημερινές αλλαγές νερού για αυτό χρησιμοποιεί φίλτρο.

Θες να μας τρελάνεις όλους δηλαδή και να μας πεις ότι δεν είναι μπελάς οι καθημερινές αλλαγές νερού;
Κώστα
-αν δεν βγάζει πουθενά η συζήτηση μήπως να κλειδώσουμε το θέμα?
-κανείς δεν πάτησε κανένα λαρύγγι ιδιαίτερα όποιου έχει οικονομικά προβλήματα, όπως πολλοί και εδώ μέσα, αντίθετα προσπαθούμε να προτείνουμε λύσεις με το μικρότερο κόστος
-κανένα φίλτρο δεν αντικαθιστά τις αλλαγές νερού και όποιος ασχολείται με ενυδρείο αποδέχεται αυτή την ανάγκη ακόμα και των καθημερινών αλλαγών όταν υπάρχει πρόβλημα
-εσύ με την εμπειρία που έχεις (αν και δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι) τι διαφορετικό προτείνεις απ' αυτά που ήδη ειπώθηκαν?

*Αν πρέπει να συνεχισθεί η συζήτηση ας κάνει ένα κόπο ο Fishermen1234 να ανακεφαλαιώσει τα αναπάντητα ερωτήματα που έχει.

edit: σχεδόν όλα τα πλαστικά σε βάθος χρόνου και ανάλογα τη σύσταση τους, την πυκνότητα τους, τον βαθμό αντοχής στη διάβρωση κλπ μπορούν να απελευθερώσουν τοξικά στο νερό. Υπάρχουν πιο ασφαλή πλαστικά (food grade) όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των φίλτρων, των σωλήνων κλπ των ενυδρείων ή δοχείων για αποθήκευση τροφίμων, αλκοόλ κλπ (κάπου είχε ποστάρει μια μελέτη ο KostasG.).
Τα πλαστικά φυτά που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν θεωρήθηκαν ύποπτα για δηλητηριάσεις ψαριών από μαρτυρίες πολλών χομπιστών. Τα σημερινά όταν είναι προϊόντα γνωστών ενυδρειακών εταιρειών και όχι ανώνυμων "κινέζικων", θεωρώ ότι είναι ασφαλή (ανεξάρτητα από το αν δεν θα τα έβαζα για άλλους λόγους).
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01832 seconds with 10 queries