όπως σου είπε και ο Ισίδωρος.
Είναι πρωτεϊνικό φιλμ που πιάνει στην επιφάνεια του νερού από τις τροφές που ταϊζεις, οι οποίες είναι πολύ πλούσιες σε πρωτεϊνες.
1ον. Ή βάζεις έναν κυκλοφορητή να βαράει στην επιφάνεια για να σου κάνει μια ανατάραξη του νερού ή βάζεις το σπρει μπαρ στην έξοδο του φίλτρου σου και το βάζεις να βαράει στην επιφάνεια.
2ον. Άσχεταμε το φιλμ που έχει πιάσει η επιφάνεια του νερού σου διπίστωσα ότι δεν δείχνει να έχει πουθενά ανατάραξη. Αυτό δεν είναι καλό γιατί εκτός του ότι με την ανατάραξη διώχνεις το φιλμ, αυξάνεις και την δημιουργία οξυγόνου στο νερο σου. Κάτι που είναι απαραίτητο στα ψάρια σου. ειδικά οι Αφρικ. κιχλίδες θέλουν νερό πολύ πλούσιο σε οξυγόνο.
Βίντεο όχι δεν υπάρχει.
|