Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-16, 20:19
Το avatar του χρήστη Lebo
Lebo Ο χρήστης Lebo δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Χαϊδάρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από surtugal Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ όμορφο hardscape και διαφορετικό από ότι έχω δει μέχρι σήμερα στο forum!
Η κεντρική πέτρα στο στήσιμο σου κλέβει τις εντυπώσεις. Μοιάζει με βουνό (μου θύμισε Μετέωρα).

Όσο για το all male (με προσωπική γνώση μόνο στη θεωρία για την ώρα... από κιχλίδες) συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Μη ξεχνάς άλλωστε ότι οι περισσότεροι έχουν εκτεταμένη εμπειρία στο θέμα.
... Από την άλλη όμως θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε και από πρώτο χέρι το πως αναπτύσσεται ένα τέτοιο ενυδρείο σε βάθος χρόνου.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όσον αφορά το hardscape. Η αλήθεια έιναι πως η επιδίωξη μου ήταν ένα όχι τόσο τετριμμένο και πιο "απόκοσμο" τοπίο.

Για το all male θα το δούμε πως θα πάει σε κάνα χρόνο που θα είναι όλα ενήλικα. Προς το παρόν υπάρχει διακριτή ιεραρχία στο ενυδρείο και δεν έχω φοβερές εντάσεις. Η ψαροσύνθεση έχει αλλάξει από την αρχή με την απομάκρυνση των θυληκών hemichromis και τον corydoras φυσικά και έχουν προστεθεί αρκετά νέα malawi όπως φαίνεται και από τις φωτό.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από st@vros Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ ωραίο το στήσιμο και τα ψαράκια σου φίλε,μακάρι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς.
Ο μικρός γόης Hara έχει δαγκωμένη ουρά ή είναι ιδέα μου?
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν νομίζω για την ουρά του Hara. Λογικά λόγω γωνίας φωτογραφίας - γωνίας ουράς φαίνεται έτσι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lebo : 16-11-16 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01326 seconds with 10 queries