Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-11-16, 00:57
mansos Ο χρήστης mansos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΆΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον έχει velvet (Oodinium sp.) είναι παρόμοιο πρωτόζωο με αυτό που προκαλέι ick. Η διαφορά είναι ότι τα σημάδια στο σώμα είναι μικρότερα από το ικ και όχι τόσο άσπρα. Πιθανώς να απέκτησε πρώτα αυτό και μετά να ήρθε και το φιν ροτ. Για θεραπεία μάλλον μετρονιδαζόλη (flagyl από φαρμακείο) ή χαλκός (Cupramine από πετσοπ - αν δεν έχεις ασπόνδυλα μέσα, σαλιγκάρια γαρίδες κλπ) σε συνδυασμό με ανέβασμα της θερμοκρασίας στους 31 βαθμούς (σταδιακά, 1 βαθμό κάθε 2-3 ωρες). Για μεγαλύτερη σιγουριά περίμενε και τον KostasG που είναι πιο ειδικός στις θεραπείες
Ευχαριστώ, αναμενω...

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον έχει velvet (Oodinium sp.) είναι παρόμοιο πρωτόζωο με αυτό που προκαλέι ick. Η διαφορά είναι ότι τα σημάδια στο σώμα είναι μικρότερα από το ικ και όχι τόσο άσπρα. Πιθανώς να απέκτησε πρώτα αυτό και μετά να ήρθε και το φιν ροτ. Για θεραπεία του velvet μάλλον μετρονιδαζόλη (flagyl από φαρμακείο) ή χαλκός (Cupramine από πετσοπ) σε συνδυασμό με ανέβασμα της θερμοκρασίας στους 31 βαθμούς (σταδιακά, 1 βαθμό κάθε 2-3 ωρες). To melafix θα βοηθήσει με το φιν ροτ αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μπει μαζί με τα άλλα φάρμακα. Για μεγαλύτερη σιγουριά περίμενε και τον KostasG που είναι πιο ειδικός στις θεραπείες
Melafix, θα βοηθήσει?

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 02-11-16 στις 00:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01363 seconds with 10 queries