Θέμα: κυβος 60 λτ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-16, 15:33
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από revolution1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα αδέρφια..!
Εχθές το βράδυ μέτρησα στα γρήγορα τα νιτρώδη και είναι σχεδόν μηδέν οπότε απ ότι καταλαβαίνω στρώνει το σύστημα σιγά σιγά..
μια χαρα παει ΑΡΗ!

Αλλαγη δεν έκανα ακόμα δεν πρόλαβα με τις δουλειές αυτές τις μέρες σήμερα θα ετοιμάσω νερό και λογικά αύριο θα την κάνω..
Ήρθε εχθές και το κοντρολελ για τα kessil το έφερε ένας φίλος από Βουλγαρία 60 ευρό καινούριο..! Τα φώτα ακόμα τα περιμένω λογικά την άλλη βδομάδα θα τα έχω..!
καλορίζικο να είναι και καλως να το δεχτείς το νεο σου φωτιστικό!
Θα δω τις μετρήσεις μετά την αλλαγή και από βδομάδα να παραγγείλω κάνα σαλιγκάρακι για αρχή και μετά από καμία βδομάδα κάνα ψάρι και κανένα εύκολο κοραλλακι..?
μπορείς να βάλεις ασπόνδυλα κάνοντας πολύ καλή προετοιμασία (σταγόνα σταγόνα) και κανένα ζευγαράκι κλοουν αν θελεις!

Από κοράλλια τι να κοιτάω ρε παιδιά? Κάνα εύκολο για αρχή να καταλάβω τι γίνεται με τα θαλασσινά..
θα σου πρότεινα να έρθει το φωτιστικό πρώτα και μετά!
Να σας θυμίσω ότι έχω δει θαλασσινό μόνο σε φώτο, το πρώτο που βλέπω από κοντά είναι το δικό μου όποτε να πάμε σε εύκολα πράγματα στην αρχή μέχρι να μάθω τι γίνεται..!

Και τέλος να πω ένα ευχαριστώ ακόμα σε όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σας..!
να είσαι καλα Αρη και είναι χαρά μας που μοιραζόμαστε τους προβληματισμους σου!
σε λίγο καιρό θα τρίβουμε τα μάτια μας με το ρεεφ σου
καλή συνέχεια φιλε!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01484 seconds with 10 queries