Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. δεν έχουν αλλάξει και πολλά μετρήσεις ολοκληρομενες αύριο Νίκο, εχθές μέτρησα μόνο νιτρώδη στα γρήγορα και είναι 5 μπορεί και παραπανω..
Εδώ και κάνα δυο μέρες ρίχνω και λίγη τροφή και τα βακτήρια μου κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες..
Το μεσημέρι ανακάλυψα ότι έχω βάλει τον χρονοδιακοπτη για τα φώτα 10 ώρες αναμενα κατά λάθος και αυτό μπορεί να γίνεται καμία βδομάδα τωρα..
Το ενυδρείο έχει πολύ άλγη.. (μάλλον για τον παραπάνω λογο) Ανεβασα και την κυκλοφορία λίγο παραπάνω.. το '' σκιμμερακι'' το βλέπω κάνει καλή οξηγωνοση, κάτι που διάβασα ότι βοηθάει στον περιορισμό της διατομικης...
Εντομεταξη η άλγη έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μικρά καφέ φουντακια , σε γενικές γραμμές το ενυδρείο είναι καφέ..! Κάτι που για να πω την αμαρτία μου δεν με χαλάει γιατί εκεί που καθόμουν με τις ώρες και έβλεπα έναν βράχο τώρα τουλάχιστον βλέπω αλγες να κουνιουνται..!
Τα καινούρια φώτα δεν ήρθαν ακόμα Σάκη σε κάμια 15αρια μέρες τα περιμένω.. περιμένω και νέα απο έναν γνωστό γνωστού μήπως με βολέψει με κεσσιλ κοντρολερ μεταχειρισμενο. είπε μπορεί να έχει, βλέπουμε..
Βάζω και φώτο σχόλια και παρατηρήσεις απαραίτητες...!
Δεν ξέρω γιατί μπαίνει στραβά η φώτο κάτι γίνεται με το κινητό μου να με συγχωρείτε..!