Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-16, 08:39
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Ακούστε τώρα και ένα κόλπο για τα υγρά τεστ,
το έχω ξαναγράψει και σε άλλα θέματα.
Εγω χρησιμοποιώ υγρά τεστ της API,
και κάνω τις δοκιμές με λιγότερες σταγόνες,
δηλαδή , αντί να βάζω 10 σταγόνες σε 5 ml νερό,
βάζω 2 σταγόνες για κάθε ml νερό,
δηλαδή
για 3 ml νερό 6 σταγόνες
για 2,5 ml νερό 5 σταγόνες,
και τώρα για γρήγορα βάζω 1 ml νερό με 2 σταγόνες,
να τονίσω πως το τελευταίο μπορεί να υπάρχει μια πάρα πολύ μικρή απόκλιση,
γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφορές στις αναλογίες στα 5 ml νερο με το 1 ml νερό,
δηλαδή άλλο να χαθούν μερικές σταγόνες νερό στα 5 ml και άλλο στο 1 ml
μη φανταστείτε τίποτα τρελές διαφορές στο χρώμα του τεστ, απειροελάχιστες, και αυτό είναι καθαρά θεωρητικό, στη πράξη δεν θα δείτε καμία διαφορά.
Με το τρόπο αυτό τα τεστ αυτόματα 5πλασιάζονται.
Αν όμως δω κάτι που δεν μου αρέσει, θα κάνω και με τις προτεινόμενες αναλογίες που λέει η εταιρία,
πχ αν δηλαδή δω νιτρικά 0 , θα κάνω και με τις κανονικές δοσολογίες, γιατί νιτρικά 0 με αυτά τα ψάρια δύσκολο να έχω, αν πάλι δω να ψιλοκκοκινίζει το τεστ, πάλι θα κάνω με τις κανονικές.
Με αυτό το τρόπο είναι δυνατόν τα τεστ να λήξουν και ακόμα να μη σας έχουν τελειώσει, στην αμμωνία και στα νιτρώδη μου έληξαν και τα πέταξα,
στα νιτρικά φτάνουν σχεδόν κοντά στη λήξη, και ας έχω 3 ενυδρεία, και στα χρυσόψαρα ελέγχω πιο τακτικά, στα άλλα ενυδρεία πιο σπάνια.
Επίσης, δυστυχώς αγοράζω τα τεστ από EBAY και όχι από Ελλάδα, και αυτό γιατί έχουν σχεδόν τη μισή τιμή, το δυστυχώς είναι γιατί μακάρι να αγόραζα από εδώ, αλλά δύσκολοι καιροί, έτσι με αυτό τρόπο σχεδόν έχω πάντα από όλα τα τεστ, χωρίς να μου κοστίζουν και ιδιαίτερα πολύ , υπολογίζω χοντρικά ένα κόστος 10 Ευρώ το χρόνο, στην αρχή βέβαια είναι μαζεμένα, εκεί έκανα πέτρα τη καρδιά και τα πήρα, μετά είχα το κεφάλι μου ήσυχο,
να πω όμως πως έχω 3 ενυδρεία, και θέλω να είμαι σίγουρος

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01582 seconds with 10 queries