Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-16, 13:33
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Ναι ρε φίλε.... έσπασα το κεφαλι μου πριν σπασω τις πέτρες....χαχαχαχαχαχα
Όντως είχα από πριν κόλλημα με τις πέτρες νταμάρια, γιατί στο βυθό δεν έχει αυτές τις ντάνες που κάνουν αρκετοί στο ενυδρείο τους.

Αν είχα βέβαια μεγαλύτερο μήκος θα έκανε άλλα πράγματα..... θα μπαίνανε και μερικές οριζόντια για να δείξουν σαν αυτό που λέω εδώ και καιρό ... τον πάγκο που θα πάνε τα ψάρια απο κάτω να ηρεμήσουν να χαλαρώσουν ...κτλ...

αυτό θα ήταν όντως πολύ καλύτερο αλλά δεν έχουμε (προς το παρόν) μεγαλύτερο μήκος.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DEXFISH Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάλι θα φαίνεται σαν κατολίσθηση! Από εκεί που σου λέω χωράνε ψάρια; Σίγουρα από κοντά βλέπεις πολύ περισσότερα.
Οι πίσω από τα νταμάρια ακουμπάνε τζάμι ή και τανταμάρια;
Είναι χωμένες στην αμμο. Ακουμπανε στο eggcrate και στο τζάμι. Αλλά ουσιαστικά αποροφούν την πίεση του βάρους από τα νταμάρια πάνω τους.
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αυτό...
βρε από πίσω από τα νταμάρια είναι κενό. έχει απίστευτο χώρο και πάνε και κρύβονται.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Safarpn Εμφάνιση μηνυμάτων
Λάμπρο οι πέτρες είναι πολυ ωραίες. Στο στήσιμο τώρα, θα άλλαζα διάταξη την κεντρική την τετραγωνισμενη, εκείνη που η μια άκρη της κοίτα ψηλά δεξιά, την μεσαία πάνω αν κατάλαβες. Επειδή έχεις πέτρες όρθιες όπως κι άλλη μια τετραγωνισμενη (δεξιά), αυτή εγώ λοιπόν θα την έβαζα στο ίδιο σημείο αλλά ξαπλωτή. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμες μου άρεσε πάρα πολύ. Οι πέτρες είναι απίθανες! Μπράβο σου, να το χαρείς!!!!''!
κατάλαβα τι είπες και μου έδωσες βασικά μια άλλη ιδέα..... μμμ. θα δω αυτό που μου ήρθε τώρα στο μυαλό... και αν είναι θα σας πω.
λοιπόν ... έκανα κάποιες αλλαγές.. έβγαλα τις πέτρες που είπε ο Σταύρος, έβαλα και την πλακέ διαγώνια και κάθετα στις άλλες μεγάλες.
Μόλις ανάψουν τα φώτα θα βάλω και τις νέες φωτό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 28-08-16 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01451 seconds with 10 queries