Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-08-16, 13:23
mobar78 Ο χρήστης mobar78 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ναυπλιο
Προεπιλογή

Αγαπητοι μου φιλοι

α) οι τιμες της σκληρωτητας παιζουν αναλογα με τις βροχοπτωσεις. το νερο που χρησιμοποιω ειναι βρύσης. οι τιμες που εχω δωσει στο αρχικο μου post ειναι καθαρά σε αλλαγη 90%. σε αλλαγη 30% η τιμη δεν αλλαζει πολυ.

β)επεξεργασια στο νερο δεν κανω. αρχισα Μαη μηνα δεν χρειαστικε να ζεστανω το νερο. το μονο που εχω ειναι τυρφη στο φιλτρο

γ)το ενυδρειο μου τρεχει σχεδον 3 μηνες. μεχρι πριν 1 εβδομαδα ειχα πολυ αλγη καφε και πρασινη τριχωηδη. με τα σαλιγκαρακια ελαμψε ο τοπος.

δ) τον βυβο πως τον εφτιαξα??? πηρα βιολογικη τυρφη (χωρις λιπασματα κλπ χειμικα) και βιολογικο χωμα κομποστ (πλουσιο σε σίδηρο και ιχνοστοιχια χωρις χειμικα εμπλουτισμενο με τυρφη, χωμα για λαχανικα βιολογικα) απλωσα μπολικο χωμα κατω κατω και μετα την χαλαζιακη αμμο. και οταν φυτευα τα φυτακια μου τα εβαζα οσο πιο κατω γινοτανε για να λαμβανουν ολα αυτα τα νοστιμα πραγματακια που εχει το χωμα. τον πρωτο μηνα το νερο έβγαινε αρκετα σκουρο. τωρα πια οχι. ειναι ελαφρα κιτρινοπο.

σας ευχαριστω για τα θετικα σας σχολια.. με ενθαρινατε να συνεχισω να προσπαθω για το καλυτερο!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01232 seconds with 10 queries