Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-16, 16:18
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Συνεχίζω.....

αφού είχαμε φάει και είχαμε πιεί, γυρίσαμε σπίτι. Παράγγειλα και τα καφεδάκια για να στανιάρουμε, και ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε το eggcrate (κόψιμο στις διαστάσεις του κάτω τζαμιού), και ενώ είμαι με τον Γιώργο έξω στο μπαλκόνι και ετοιμάζουμε κάποια πράγματα, βλέπω τον Γιάννη στο σαλόνι να έχει πάθει "σοκ", και να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται, με το που μπαίνω μέσα βλέπω τα νερά να βγαίνουν από το πλαστικό δοχείο και να πλυμμηρίζει όλο το σαλόνι.

Ρε τι πετσέτες, τι σφουγγαριστρες, τι πετσετάκια, τι χαρτιά, ..... και τι δεν κάναμε....!!!
Το απόλυτο εγκεφαλικό.
Άντε να μαζέψεις έπιπλα, κουρτίνες, μαξιλάρες, καλλώδια, ,κτλ... και ταυτόχρονα να πρέπει να μαζέψεις και το νερό να μην πάει στα άλλα δωμάτια.

Ευτυχώς ο Γιώργος μπόρεσε σε όλο αυτό τον χαμό να βγάλει τα ψάρια και να τα βάλει σε ένα 30 λιτρο βαρέλι και ταυτόχρονα εντοπισε την τρύπα στο δοχείο.
Είχε ανοίξει μια τρύπα στον πάτο του δοχείου (σπάσιμο) και μπορεσε και σήκωσε το δοχείο προς την άλλη πλευρα για να μην τρέχουν άλλα νερά έως ότου μπορέσουμε να μαζέψουμε αυτά που είχαν ήδη χυθεί στο πάτωμα.

Για να μην σας κουράζω, μετά από πολύ ώρα καταφέραμε να μαζέψουμετα νερά και ανοίξαμε όλα τα τζάμια - παράθυρα για να στεγνώσει το πάτωμα.

Ε, μετά από αυτό βάλαμε άμμο, νερό, και ρίξαμε τα ψάρια μέσα γιατί ήδη είχαν κάτσει πολύ ώρα σε διάφορα δοχεία και είχαν φάει χοντρό στρες.

Ξεχώρησα και τα ψάρια που ήθελα να κρατήσω στο ενυδρείο και έβαλα και τα 3 φίλτρα να δουλεύουν και για να βοηθήσουν τα ψάρια αλλά και για να καθαρίσει το νερό από τη θολούρα της άμμου.

Σήμερα το πρωί το νερό είναι ήδη πολύ καθαρότερο, και τα τα socolofi που ήταν σε ένα βαρέλι με νερό και φίλτρο είναι μια χαρά.

Τα άλλα ψάρια μέσα στο ενυδρείο (φτου φτου...) ούτε που κατάλαβαν τίποτε.
Ήμουν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία μου, και γιατί δεν ήμουν μόνος μου, και γιατί και τα 2 παιδια δώσανε τα "πάντα όλα".

Ε,,,, μετά από αυτό... θα πρέπει για ακόμη μια φορά να πω:

Γιώργο - Γιάννη σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΌΛΑ !!!

καταπληκτικά παιδιά και τα 2.

Πριν από λίγο άναψανε και τα φώτα στο ενυδρείο για 1η φορά μετά τις αλλαγές και με το νέο scape.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !!!!!!!!!!!!!!!!!! (φωτό δεν θα βάλω όμως)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01495 seconds with 10 queries