Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-06, 16:00
illvas Ο χρήστης illvas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Πρώτα πρώτα καλή χρονιά
Λοιπόν ζευγάρωσαν 11 μέρες μετά την πρώτη γέννα. Επειδή τα είχα από τότε σε διπλανά διαμερίσματα και τα τάϊζα σκουλίκι κάποια στιγμή είδα την θυλικιά να έχει μεγάλο τον άσπρο πόρο που βγαίνουν τα αυγά και να έχει λίγο ανήσυχη συμπεριφορά. Ζευγάρωσαν αμέσως χωρίς ούτε μία γρατσουνιά. Το αρσενικό στην αρχή και όσο το θυλικό ήταν ακίνητο έτρωγε τα αυγά που έπεφταν. Κάποια στιγμή σταμάτησε να τα τρώει και τα έβαζε στην φωλιά. Τουλάχιστον εγώ έτσι κατάλαβα. Τέλος πάντων αφού παιδεύτηκε αρκετά το αρσενικό (την δεύτερη μέρα που έσκαγαν τα αυγά του πέφταν συνεχώς κάτω και έτρεχε να τα μαζέψει) τρείς μέρες μετά και αφού άρχισαν κάποια μικρά να κινούνται οριζόντια έβγαλα τον μπαμπά. Υπάρχουν κάποια μικρά (καμμιά τριανταριά) από την στιγμή όμως που έβγαλα τον πατέρα (εχτές το απόγευμα) κάθονται επάνω και κινούνται σπάνια. Είναι φυσικό; Έχω ξεκινήσει και αρτέμια παρότι τα αυγά που βρήκα είναι παλιά και δεν ξέρω αν τελικά εκολαφθούν. Είναι περίπου 30 ώρες και δεν βλέπω πρόοδο. Τέλος πάντων αν όλα πάνε καλά και με τα μωρά και με την αρτέμια, έχω την απορία αν πρέπει να ταϊζω δύο φορές την ημέρα πως προλαβαίνω να φτιάξω αρτέμια; Μήπως κάθε φορά που θα κάνω αναρόφηση γιά να σουρώνω την αρτέμια θα πρέπει να βγάζω λίγη ποσότητα νερού και να συμπληρώνω αυγά, ή θα πρέπει κάθε φορά να ξεκινάω από την αρχή την διαδικασία;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη illvas : 02-01-06 στις 16:02
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02032 seconds with 10 queries