Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-06-16, 16:06
mobar78 Ο χρήστης mobar78 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ναυπλιο
Προεπιλογή

Hello! Εδώ είμαι πάλι! Νομίζω πως είμαι έτοιμη για ψάρια! Αμμωνία 0 νιτρώδη εδώ έχω ένα θέμα. Το τεστ το χρωμα που βγάζει δεν υπάρχει στο χρωματολογιο. Ενσωματώσω και μια φωτογραφία να δείτε. Μη με κοροιδεψετε που φοράω γάντι. έχω πάθει ένα σοβαρό εγκαύμα και δεν πρέπει να βρεξω το χέρι μου.

Λοιπόν πάμε στο επόμενο στάδιο αν υποθέσουμε ότι το νερό και τα βακτηρίδια μου είναι οκ. Τα ψαράκια. . Λέω λοιπόν να βάλω 2 αρσενικά γκουραμι dwarf colisa laila 4 θηλυκά 15 αρλεκίνους και θα ήθελα και κάτι ακόμα για να με καθαρίζει από άλγη. Τι θα μπορούσα να βάλω? Τα τόσα γκουραμι είναι καλά για το ενυδρείο μου? Ακόμα κάπου διάβασα ότι τα γκουραμι θέλουν σκούρο νερό. Πέρα από την τύρφη την οποία με συμβουλεψατε να την βάλω αφού έχω πάρει τα ψαράκια για να μην πάθουν οσμωτικο σοκ ποιο άλλο φυτό είναι αυτό που σκουρενει το νερό? Πρέπει να οργανωθώ! Σήμερα πάντως θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή και θα βάλω πάλι αμμωνία. Μήπως θα πρέπει να μειώσω τις ώρες του φωτός? Γεμίζω πάλι πράσινη άλγη. Τι λέτε για όλα αυτά?
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  20160604_165357.jpg
Εμφανίσεις:  198
Μέγεθος:  40,1 KB  
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01746 seconds with 11 queries