Klaz ωραία αντιστροφη όσμοση έχω αλλααααααα ακόμη δεν κατάφερα να την βάλω σε ενέργεια γιατί δεν έχω κάποιο να μου εξηγήσει η να με βοηθήσει αν θέλεις με ολες τις λεπτομέριες για να μπορεσω να την χρησιμοποιήσω.... βλέπεις οτι για μένα δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα οσο για σας.... επισης και για το διοξύδειο του ανθρακα ναι το θέλω ναι θέλω να το δοκιμάσωωωω αλλά πως θα τα καταφέρωωωωω ..... υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες που για σας ειναι πολύ απλές και δεδομένες αλλά για κάποιο που δεν εχει ιδεα απο αυτά ειναι ενα βουνό αδιάβατο...... Μακάρι να ήμουν κοντά ναι το ξέρω οτι ολοι θα τρεχατε με ευχάρίστηση να με βοηθήσετε όμως δυστυχώς απέχουμε χιλιάδες μιλια που κάνει δυσκολη τη άμεση βοήθεια. Προσπαθώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να φτιάξω οτι καλυτερο μπορώ... και να σκεφτεις οτι φορτώθηκα το χαλίκι, 60 κιλά αν αγαπάς να το μεταφερω στο σπιτι να το πλύνω και να το τοποθετήσω στο ενυδρείο μονη μου χωρίς κανένας να απλώσει το χέρι του για βοήθεια..... ξερεις τι θα πει αυτό για μένα; αθλος ...... Και συνεχίζω να πηγαιοέρχομαι να φέρνω ενα ενα τα πραγματα που χρειάζομαι να το στήσω..... και οι υπόλοιποι να περιμένουν να το δουν τελειωμένο μονο αυτό τους νοιάζει τιποτε άλλο....δεν ειναι παράπονο αυτό απλά θέλω να δεις πόσο δύσκολο ειναι για μένα γιατι ουτε στα πιο απλά δεν εχω βοήθεια πόσο μάλλο στα δύσκολα.

Το ενυδρείο μου σήμερα
|