Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #34  
Παλιά 27-04-16, 07:13
Το avatar του χρήστη kostas66
kostas66 Ο χρήστης kostas66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-03-2016
Περιοχή: Σταυρός Αγίας Παρασκευής
Μηνύματα: 278
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stanisalus18 Εμφάνιση μηνυμάτων
https://www.eheim.com/resources/prod...240_manual.pdf

Σύμφωνα με το επίσημο manual της Eheim για το φίλτρο αυτό, ναι πρέπει να είναι μέσα στο νερό. Κοιτά για τις σελίδες 29-30 (είναι στα ελληνικά γραμμένο) και τις σελίδες 8-9 (είναι στα αγγλικά γραμμένο) Τουλάχιστον ένα εκατοστό πιο κάτω από την επιφάνεια του νερού. Λογικό είναι έτσι κι αλλιώς, σχεδόν όλα τα εσωτερικά φίλτρα λειτουργούν μόνο μέσα στο νερό. Εκτός νερού βγαίνει μόνο το σωληνάκι venturi και αναλόγως το spraybar.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ενημέρωση.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apostolis.pan Εμφάνιση μηνυμάτων
εαν καταφερεις να γυρισεις το φιλτρο πλαγια και να το τοποθετησεις κατω κατω φευγεις και μηνα! σε συνδυασμο με μια αεραντλια. ποσο νερο να χασει ..

εχω φυγει 2 μηνες , εχωντας αφησει fluval u3 πλαγια κοντα στον πατο σε 100 λιτρα,χωρις να εχω κοντρολερ θερμοκρασιας ,εχωντας αεραντλια 24 ωρες το 24ωρο , ανοιχτο καπακι και ανεμιστηρα να βαραει την επιφανεια του νερου ολη μερα. δεν υπαρχει περιπτωση ετσι να ξενερισει το φιλτρο., οξυγωνωση θα εχεις απο την αεραντλια, και γενικα δεν υπαρχει περιπτωση να υπαξει τοσο μεγαλη εξατμηση σε αυτο το διαστημα, ειδικα εαν εχεις κοντρολερ στα ανεμιστηρακια ,πραγμα που συμαινει οτι τα αναβει οποτε χρειαζεται ,αρα εχεις λιγοτερη εξατμηση απο το να δουλευουν με χρονοδιακοπτη! επησις μια καλη λυση , ειναι να δουλευει το aircondition λιγες ωρες τα μεσημερια , ελενχοντας ειτε απο το τηλεκοντρολ για να το κανει αυτο , ειτε με εναν χρονοδιακοπτη. οπου με αυτον τον τροπο θα καταφερεις να εχεις ακομα λιγοτερη εξατμηση, επειδη η θερμοκρασια του χωρου θα ειναι πιο κοντα στο ενυδρειο. Φυσικα η αυτοματη αναπληρωση ειναι η καλυτερη λυση, αν και δεν ειναι απαραιτητη , οπως ειναι σε ενυδρεια απο 30 λιτρα και κατω πχ.
Ευτυχώς έχω περιθώρια να βυθίσω το φίλτρο περίπου 15 εκατοστά από την επιφάνεια, γιατί το ενυδρείο έχει ύψος. Ευχαριστώ για τις οδηγίες φίλε μου, θα το τεστάρω όταν πιάσουν οι καλές ζέστες, μπας και δεν χρειαστεί τελικά η αυτόματη αναπλήρωση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 27-04-16 στις 07:13 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01983 seconds with 10 queries