Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-04-16, 22:30
Το avatar του χρήστη imichal
imichal Ο χρήστης imichal δεν είναι συνδεδεμένος
Τanganyika Support

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην imichal Send a message via Skype™ to imichal
Προεπιλογή

-Τα υλικα που αναφερεις μπορεις να τα βαλεις αφοβα..... Συνηθως οι βασαλτικες πετρες δεν ειναι πολυ αιχμηρες. Δεν ξερω πως ειναι οι δικες σου για να σου πω..... Παρολα αυτά καλο θα ήταν να μην βαλεις πολυ αιχμηρα κομματια......
-Θα βαλεις τοσες πολλες πέτρες ? από οτι καταλαβα θα βαλεις μεσα γκαμπι και δεν πας για νταμαρι..... Τα γκαμπι δεν σκαβουν οποτε μπορεις να τις βαλεις πάνω στην αμμο. Αν εβαζες ψαρια που σκαβουν (οπως πχ malawi) θα χρειαζοταν ενα φελιζολ απο εξηλασμενη πολυστερινη κατω απο την αμμο. -Για το θεμα του πλυσιματος θα σου έλεγα να τις ξεβγαλεις αρκετα με αφθονο νερο....Τωρα για τα βρασιματα ειναι σχετικο. Καλο ειναι να γίνουν όμως τουλάχιστον εγώ δεν το έχω κανει ποτε. Απλά διαλέγω πέτρες απο ένα καθαρό σημείο της παραλίας και τις ξεπλένω καλα. Εχω στησει παρα πολλά ενυδρεια και ποτε δεν ειχα προβλημα.
-Τις πετρες μπορεις να τις τοποθετησεις πριν το στρωσιμο ..........
-Για υποστρωματα για φυτα δεν ειμαι και πολυ γνωστης οποτε καλυτερα να σου απαντησει ενας μποστανας....

Page generated in 0,01235 seconds with 10 queries