Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-16, 12:00
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

1. Εγω οταν την αλλαζω, δεν βγαζει συννεφο, γιατι ειναι πλεον σε τετοια κατασταση (ζελε ) που οχι δεν μπορει να διαλυθει, αλλα δεν ξεκολλαει κι απο την αποχη να την πεταξω στα σκουπιδια .
Μηπως εχει πολυ μεγαλο ματι το διχτακι της αποχης?

2. Δεν θυμαμαι ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο, αλλα δεν εχει τοσο σημασια τωρα, αφου κοιταμε το φιλτρο αν φτανει για την ιχθυοφορτωση.
Λοιπον τα molly σιγουρα δεν κανουν λογω μεγεθους αλλα ακομα και με τα endler "δεν παιζει" αυτο το 3-4 που εγραψες οταν μιλαμε για ζωοτοκα.
Δεν ελεγχεται ο αριθμος τους.
Δυο λυσεις μονο υπαρχουν τις οποιες δοκιμασα.
Η μια ειναι να βαλεις μονο αρσενικα.
Εμενα ηταν νευρικα, στρεσαρισμενα και επαιζαν ξυλο.
Πηγα στην 2η λυση.
Εβαλα και θηλυκα.
Σε ενα μηνα τα ψαρια ηταν πιο πολλα απο το νερο.
Αρχισα να βαζω αγγελια "χαριζονται endler".
Βαρεθηκα να ψαρευω ψαρια, να μιλαω στα ΠΜ, να κανονιζω ραντεβου, αλλος να με στηνει, να χανω το χρονο μου και μεσα σε ολα να εχουν και καποιους κουτοπονηρους που νομιζαν οτι δεν θα καταλαβω οτι μου ζητανε ψαρια για να τα πεταξουν να τα φανε τα πιρανχας τους και γενικα τους θηρευτες τους, που εχουν ανωμαλια στον εγκεφαλο, και θελουν να τους βλεπουν να κατασπαραζουν ζωντανα ψαρια.
Αν εχεις κουραγια για τετοια κολπα, βαλε ζωοτοκα σε τοσο μικρο ενυδρειο.
Το φιλτρακι αυτο δεν το εβαζα για πανω απο 5-6 αρσενικα endlers ή 1 αρσενικο και 2 θηλυκα (υπολογιζωντας να αντεχει και μια γεννα ψαριων, μεχρι να τα δωσεις σε αγγελια).
Να ξερεις και οτι τα θηλυκα δεν εχουν χρωματα και ειναι τριπλασια σε μεγεθος.
Οποτε ολα αυτα τθα τα κανεςι για να βλεπεις ενα ψαρι (το αρσενικο endler).

Page generated in 0,01505 seconds with 10 queries