Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-12-05, 11:54
Το avatar του χρήστη silveraro
silveraro Ο χρήστης silveraro δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athena
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ahar
για τον θορυβο δοκιμασε στα "δοντια" της υπερχυλησης να βαλεις κομμάτια σπαγκου που να φτανουν μεχρι κατω. Επισεις έχεις καλο αποτελεσμα αν αντι για σπαγγο βάλεις μακρια κομματια (λωρίδες) υαλοβάμβακα...
Οσον αφορα τον θόρυβο απο το σώληνα που κατεβαινεί στο sump μπορεις να τον περιορίσεις έως και 95% έαν βαλεις στην είσοδο του σωλήνα μια γωνια 90μοιρών έτσι ώστε το νερο να μπαίνει στο σώληνα οριζόντια.

Ο Αερας που κατεβαίνει την σωληνα δεν επιρεάζει κατα οποιοδήποτε τρόπο την λειτουργεία του sump. απλα είνια λίγο αντιαισθητικος... Μπορεις παντα να τον αφαιρείς εάν βάλεις μια παγίδα φυσαλίδων στο σήμειο εισόδο του νερου στο sump.
Μια-δυο ερωτησούλες σε αυτά που μου λές.

Όταν λες ο σπάγκος ή ο υαλοβάμβακας να πηγαίνει μέχρι κάτω τι εννοείς? Μέχρι τον πάτο του εσωτερικού κουτιού ή μέχρι το σαμπ?

Για τον θόρυβο απο την σωλήνα που μου λές δεν νομίζω οτι έχω περιθώρια να το κάνω γιατι το έπιπλο έχει φτιαχτεί μετρημένο για όπως είναι τώρα η εγκατάσταση οπότε θα έχω πρόβλημα με την είσοδο των σωλήνων στο έπιπλο, κάποια άλλη ιδέα? Είναι λογικός ο θόρυβος και η είσοδος τόσου αέρα στις σωληνώσεις ή έχω κάνει κάτι λάθος?

Η παγίδα φυσαλίδων που λές τί ακριβώς είναι και πώς το φτιάχνω? Μπορώ να το κάνω και τώρα που είναι σε λειτουργία το ενυδρείο/σαμπ? Θα χάσω κάτι σε απόδοση ή κάποια άλλη λεπτομέρεια? Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,24386 seconds with 10 queries