Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Σε κάποιο μαγαζί μου είπαν ότι αν έβαζα λατερίτη, θα μου ανεβάσει αμωνία. Ισχύει αυτό?
Δεν ξέρω αν και σε ποιον από τους μαγαζάτορες μπορώ να έχω εμπειστοσύνη, οπότε ρωτάω εδώ που ήμαστε σίγουροι

Η γενική ιδέα, είναι ότι θέλω να βάλω "γρασίδι" στον βυθό του ενυδρείου. Τώρα βέβαια τι φυτό ακριβώς, δεν ξέρω. Κοιτάζω πρώτα αν μπορεί να γίνει σε γενικές γραμμές κάτι τέτοιο. Εβλεπα κάποιες φωτογραφίες άλλων ενυδρείων, και μου φάνηκε πολύ όμορφο (για τα γούστα μου τουλάχιστο).
Το κακό βέβαια είναι ότι μαλλον ξεκινάω "ανάποδα" για τέτοια πράγματα. Πρώτα φροντίζεις υποστρώματα .....σωστά.... αλλά να που εμένα το ενυδρείο μου είναι ήδη στημένο και τώρα μου έκατσε!!!
Αρα μάλλον μπορώ να το προσπαθήσω λέτε με την υπάρχουσα κατάσταση (μόνο χαλίκι, υγρά λιπάσματα και διοξείδιο με DIY κατασκευή) ?