Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 13-12-05, 23:01
Το avatar του χρήστη silveraro
silveraro Ο χρήστης silveraro δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-09-2004
Περιοχή: Athena
Μηνύματα: 90
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikenuke
προσωπικα πιστευω οτι αποκλειεται να ξεκολλησει, εκτος και αν δεν εχεις κανει γερες κολλησεις.Ομως αυτο μας το διαβεβαιωνεις.

Τωρα επειδη ειναι πιθανον να το παρατραβηξουμε το θεμα.Αν και εφοσων εχεις την διαθεση και τον χρονο, και την υπομονη, γιατι το να προσθεσεις κολλησεις σιλικονης θελει υπομονη για το στεγνωμα,θα προτεινα, να πατησεις ενα γαζι γυρω γυρω απο την κοντρα ωστε να στεγανοποιηθει.οποτε δεν γεμιζεις τα κενα αλλα τα στεγανοποιεις.
Αυτο μονο και μονο για την αποφυγη δημιουργιας και απελευθερωσεις αναεροβιων βακτηριδιων (ετσι δεν το λενε?).
Αυτομάτως μου δημιουργείται ακόμα μια απορία. Ο αέρας ή/και το νερό που υπάρχει ήδη εκεί μέσα, μήπως μετά την πλήρη στεγανοποίηση του με εξτρα σιλικόνη γύρω-γύρω απο την κόντρα ναι μεν μου εξασφαλίσει την μη ύπαρξη αυτών των βακτηριδίων αλλά απο την άλλη μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα λόγω της πίεσης του νερού λόγω όγκου στο συγκεκριμένο σημείο? Δλδ μπορεί και να σπάσει κάποια στιγμή η κόντρα? Να υπενθυμίσω οτι το ενυδρείο είναι 860 λίτρα και έχει φτιαχτεί απο 16 χιλ. κρύσταλλο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός, απλά θέλω να βρώ την πιο ορθή λύση για να μην αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα τώρα ή στο μέλλον.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01715 seconds with 10 queries