Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-03-16, 23:44
Το avatar του χρήστη Michali[s]
Michali[s] Ο χρήστης Michali[s] δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athina - Glyfada
Προεπιλογή

Εγω διαβασα μια αλλη ερευνα που λεει οτι τελικα με καθε ml που καταναλωνουμε γεννιεται ενα κουταβι. Κριμα ομως γιατι δεν βρισκω την

ΠΗΓΗ

Μεχρι να την βρω, θα αρκεστουμε ολοι στο γεγονος οτι το διαβασα καπου εγω και το κατεγραψα εδω. (giorgosg δεν τα λεω για εσενα, με το πρωτοΘεμα τα βαζω που πεταει την "πληροφορια" κολαφο και για πηγες και αξιοπιστια ουτε λογος)

Για υπερπληθυσμο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι μια αλλη ερευνα της οποιας την πηγη δεν εχω αλλα και να χα δεν θα εδινα λεει οτι για καθε ml που δεν καταναλωνεται, εξαφανιζεται ενα κουταβι. Balance to the force.

Εδω η απαντηση του Φαρσαλινου για το δημοσιευμα.

Ολο αυτο μου θυμιζει την απαγορευση του φυτου στην Αμερικη. Το πειραμα εδειξε οτι οι μαιμουδες που αναπνευσαν τους καπνους του φυτου πεθαναν. Αρα το φυτο ειναι κακο. Πολλααα χρονια μετα καποιος βοηθος του καθηγητη που ειχε διεξαγει το πειραμα ειχε παραδεχτει οτι επειδη οι μαιμουδες δεν πεθαιναν, αναγκαστηκαν να μπουκωσουν τις μαιμουδες με σωληνες στις οποιες διοχετευσαν καπνο απο κιλα φυτου που καιγεται και ουσιαστικα οι μαιμουδες πεθαναν απο ασφυξια. Οι μαιμουδες επρεπε ντε και Sony να πεθανουν επειδη δεν μπορει το κρατος να φορολογησει το φυτο που μπορεις εσυ να μεγαλωσεις στην αυλη σου. Αντιθετα το νερο που καιει, αφου το παρτυ της απαγορευσης τελειωσε και οσοι μειναν μειναν φουσκωμενοι, αποφασιστηκε πως ειναι καλο γιατι και λεφτα φερνει ο φορος και μπελαλιδικο ειναι να το φτιαξεις σπιτι σου. Win Win που λεμε στην Λεσβο.

Προσωπικα δεν ξερω και δεν μπορω να ξερω τι παιζει με δαυτα τα ζουμια αλλα οσο απο την μια εχω αρθρα στο πρωτοΘεμα χωρις πηγη χωρις πληροφοριες χωρις λεπτομερειες και απο την αλλη εχω ολες τις ερευνες του Φαρσαλινου αναλυτικες αναρτημενες με λεπτομερειες και τα παντα .. ε θα βαλω τα λεφτα μου στην αλλη και οχι στην μια.

[κατεβαζει την μοικανα του ενημερωμενου αντιρρησια και παει να ακουσει Panx Romana]
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01581 seconds with 10 queries