Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-05, 00:25
Το avatar του χρήστη gsa
gsa Ο χρήστης gsa δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Juan
Φοβάμαι ότι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα και είναι και ο λόγος που δεν έχουμε βγάλει κάποιο συμπέρασμα.Για αυτή την άλγη τι λένε τα βιβλία σου ;
Και εγώ δε νομίζω ότι διαφωνούμε αλλά πιανόμαστε από κουβέντα σε κουβέντα και πάμε αλλού.

Σχετικά με το ερώτημα η απάντηση που προκύπτει από τα βιβλία στο πρόβλημα της συγκεκριμένης άλγης είναι η απάντηση #14 απλά έδωσα αρχικά την απάντηση #9 επειδή νομίζω ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος νούφαρο οπότε έβαλα τα αμέσως επόμενα "καλά" φυτά.

Επειδή έχω πολύ καλή αυτογνωσία και γνωρίζω ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια ήμουν πολύ προσεκτικός ώστε να απαντήσω στο συγκεκριμένο ερώτημα συνεκτιμώντας τα φυτά που αναφέρει ότι έχει στο ενυδρείο του ο scalare και τίποτα παραπάνω. Με λίγο ψάξιμο στις απαντήσεις μου θα δεις ότι μόνο σε αυτήν τη θεματολογία - γύρω από τα φυτά δηλαδή - έχω δώσει κάποιες δειλές απαντήσεις. Δεν θέλω να το παίξω ούτε φυσικά είμαι ειδικός. Μαθηματικός είμαι ... και εκεί αν θές πάμε τις κόντρες μας.

Page generated in 0,44385 seconds with 10 queries