Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 25-02-16, 21:16
Το avatar του χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-09-2015
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μηνύματα: 625
Προεπιλογή

Πάνο αυτό που ρωτάω εγώ είναι αν το διοξείδιο αφαιρεί πολύτιμο οξυγόνο που χρειάζονται τα βακτήρια για την επιβίωσή τους. Επίσης επειδή εγώ δεν έχω spray bar κι ως εκ τούτου είμαι αναγκασμένος για ανατάραξη να έχω την έξοδο του φίλτρου στραμμένη 45 μοίρες προς τα πάνω, αυτό ουσιαστικά θα μου βγάζει όλο το διοξείδιο εκτός και συν τοις άλλοις ο βυθός θα αδικείται από κακή έως ανύπαρκτη κυκλοφορία διοξειδίου. Οι λόγοι που έβαλα δεύτερο ανεξάρτητο κυκλοφορητάκι είναι δύο:
α) Αφενός διασπώ το διοξείδιο χωρίς να το περνάω απ τη βιολογία και τοποθετημένο χαμηλά "ποτίζει" από κάτω προς τα πάνω όλα τα φυτά αφού το σπρώχνει σε όλο το μήκος του ενυδρείου και έτσι μένει πολλή ώρα το διοξείδιο στο νερό κάτι που παίζει ρόλο και στην οικονομία.
β) Βελτίωσα την κυκλοφορία που ούτως ή άλλως ήθελα λόγω εμφάνισης κυανοβακτηρίου στις αρχές κάτι που με την προσθήκη του κυκλοφορητή στο συγκεκριμένο σημείο πλέον είναι παρελθόν. Θέλω να πω δηλαδή πως με το κυκλοφορητάκι των 200lt/h ουσιαστικά μ ένα σμπάρο δύο τριγώνια. Αν θα θελα να βρω ένα αρνητικό είναι το θέμα ότι οι πολύ ψιλές φυσαλίδες που βγαίνουν σαν ομίχλη απ το κυκλοφορητάκι κάνουν το ενυδρείο να μοιάζει λίγο με σπράιτ αλλά κι αυτό το παλεύω κι έχω φτάσει σε καλό σημείο πειραματίζοντας λίγο με τη θέση που έχει το σωληνάκι μέσα στον κυκλοφορητή. Αυτό που εγώ ψάχνω είναι πως μπορώ να έχω την καλύτερη διάχυση οικονομικά με καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01437 seconds with 10 queries