Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 08-12-05, 12:54
Το avatar του χρήστη soza
soza Ο χρήστης soza δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: KEA
Μηνύματα: 898
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soza
Προεπιλογή

Koιτα βρε Γιαννακη μου.. πως να το κανουμε... τα φιδακια ειναι ζωα που οπως και να το κανεις,δεν ειναι απο αρκετους πολυ αγαπητα.
Οσες φορες το ειδα να περιφερεται γυρω μου και κυριως κοντα μου, δεν μπορω να πω πως αισθανομουν και πολυ ανετα....Ειδικα οταν 'περπατουσε' και εβγαζε την γλωσσα του.. Α ΠΑ ΠΑ !!!!!! Μακρια και να μην το βλαιπω.ΤΟ εφερες καποια στιγμη απο πισω μου και τι να πω!!!!!
Αυτα Γιαννη δεν ειναι παιχνιδια...
Ενας να υπαρχει που να μην το θελει, ή να υπαρχει η υποψια οτι καποιος μπορει να μην το θελει, πρεπει να γινεται σεβαστο.
ΚΑι επειδη εγω ηρθα σε συγκεντρωση ενυδρειοφιλων(νομιζω δηλαδη, γιατι ειδα και ενα φιδι να περιφερεται) και επειδη τα φιδακια δεν ειναι και οτι πιο δημοφιλες, καλυτερα να το αφησεις στο σπιτακι του την επομενη φορα.
Το πιασαμε στην πλακα στην αρχη μπας και το καταλαβεις διακριτικα, αλλα τι να πω...
Τι να μου λες εσυ οτι ειναι ακινδυνο... εγω το φοβαμαι(και αρκετοι ακομα φανταζομαι.Ασε τους αλλους πελετες του μαγαζιου που σε κοιταζαν να περιφερεσαι με εναν φιδουκλα στο χερι.Παλι καλα που δεν μας πεταξαν και εξω δηλαδη).
Δηλαδη βρε ΓΙαννη μου αμα σου πω παμε καπου για scuba diving σε νερα που εχει καρχαριες,αλλα σου πω ελα μωρε, δεν δαγκωνουν, τι θα κανεις?? Θα εισαι κουλ και αραχτος?Δε νομιζω, γιατι πολυ απλα δεν εισαι εξοικιομενος με το ειδος.Εστι και εγω(φανταζομαι και αρκετοι αλλοι). Δεν μου αρεσουν τα φιδακια, δεν τα θελω να περιφερονται ελευθερα κοντα μου.
Αυτα ολα φιλικα .
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01487 seconds with 10 queries