Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-16, 20:45
Το avatar του χρήστη johnpecn`
johnpecn` Ο χρήστης johnpecn` δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Σοβαρά; Πως κι έτσι; Το μόνο που είναι diy είναι το θειικό κάλιο, τα άλλα είναι της seachem. Αν ισχύει αυτό είναι κάτι σοβαρό ή συνηθισμένο; Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ή τ αφήνω ως έχει;

Επειδή θυμόμουν οτι κατι βάζεις diy γι αυτο στο λεω. Ειχα παντα φιλμ το οποιο το δυαλιω με την αναταραξη του φιλτρου μου, εδω και είκοσι μερες ταΐζω οτι και οσο τάιζα αλλα δεν λιπαινω λογω νεοστημενου ενυδρειου,και δεν εχω δει δείγμα φιλμ οποτε κατέληξα οτι ευθύνονται τα λιπασματα, δεν παιρνω και όρκο αλλα στο δικό μου ενυδρειο φταίγαν τα λιπαςματα μου ,απλα τσέκαρε το,γιατι απο αυτα που γράφεις δεν μοιαζει να ευθύνεται κατι αλλο, (εγω ταΐζω 4-5 φορες την μερα 4-5 τροφές mix και κάποιες σερα ανάμεσα τους και εχω και βαρύ χέρι)
Τωρα για το φιλμ σαφώς και δεν ειναι κατι καλό γιατι εμποδίζει την ανταλλαγη αερίων με συνέπεια διαφορα προβλήματα, το οξυγονο ειναι εξίσου σημαντικό με το διοξείδιο ειναι γραμμένο παντου σε ολα τα υπομνήματα αλλα οι πιο πολλοί το προσπερνάνε και μιλούν για την αναταραξη που κανει κακό στα φυτεμένα.

Page generated in 0,01575 seconds with 10 queries