Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-16, 23:05
Το avatar του χρήστη pagokoftis
pagokoftis Ο χρήστης pagokoftis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από energy52 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε pagokofti ευχαριστω για την απαντηση!!Εννοεις η ανεπιστροφη να ειναι ψηλα στο μπουκαλι για να μην την καλυψει το μειγμα με την ανοδο της σταθμης σωστα;Παντως εδω διαβαζω για περιπτωσεις παιδιων που εχουν μπουκαλα με διπλα μανομετρα κτλ με σαφως καλυτερης ποιοτητας μικρομετρικες που παρ αυτα αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα με την ανισορροπια στην παροχη οταν ανοιγοκλεινει η ηλεκτκροβανα οποτε το δουλευουν 24/7 και για αυτο το λογο..Σιγουρα η δικη μου εχει καποιο θεμα οποτε εχω δει αυτη(http://www.ebay.com/itm/CO2-Needle-V...tShZNiuJFJp7yA) πως την βλεπεις;Δειχνει πανομοιοτυπη με αυτη που φοραει το d301..
Ναι αυτό εννοώ!!
Ναι πάρε αυτή, την έχω αγοράσει κι εγώ για 2 D101 συστήματα και παίζει μια χαρά!!!
Δεν είχα ποτέ μπουκάλα και μου κάνει πολύ περίεργο... Απλά επειδή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι να αλλάζει στο άνοιξε κλείσε... Δηλαδή αν έχεις μισόκλειστη μια βρύση και κάνει διακοπή νερού η ΕΥΔΑΠ, όταν επαναφέρει το νερό, το ίδιο θα τρέξει η βρύση όπως και πριν... Και το CO2 δεν είναι νερό, να πω οτι θα πιάσει άλατα ή ξέρω 'γω κάτι να γίνει... Είναι αέριο... και έστω οτι με την όποια υγρασία από το μπουκάλι παράγεται H2CO3 και οξειδώνει την μικρομετρική... θα έπαιρνε αρκετό καιρό να γίνει... Τέλος πάντων...
Δεν είναι σε καμία περίπτωση οτι δεν πιστεύω εσένα, ή τους ανθρώπους που αναφέρεις, απλά μου κάνει περίεργο προσπαθώντας να το εξηγήσω...
Το μικρόβιο του Φυσικού

Πάντως με την μικρομετρική του D101, το πάθαινα κι εγώ αυτό!! Αν και όταν άφηνα το αέριο για 1-2 λεπτά επανερχόταν στη ροή που είχε 16 ώρες πριν... Αλλά σε βάθος χρόνου, κάθε βδομάδα τουλάχιστον, έπρεπε να σφίγγω και λιγάκι, καθώς πέρναγε περισσότερο αέριο, μέχρι που δεν έσφιγγε άλλο και συνέχιζε να περνάει ανεμπόδιστο το CO2 Και την έστειλα για ανακύκλωση
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01580 seconds with 10 queries