Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Το πιο σωστο το ειπε ο Σπυρος.Απλα το να κανει προσομοιωση φυσικου περιβαλλοντος καποιος στα 110 λτ ενυδρειο και να μην εχει ουτε αλγες ουτε βρωμα ειναι πολυ δυσκολο.Οταν ειναι και το ενυδρειο σαλονατο το θελουμε πεντακαθαρο.
Τα γατοψαρα δεν ειναι καθαριστες αυτο ειναι δικη μας δουλεια,τα σαλιγκαρια ειναι? Και αυτα ζωακια ειναι
Στα 110 λιτρα παντα θα υπαρχουν προβληματα,γινομαστε πιο εμπειροι για να φτιαξουμε αργοτερα κατι μεγαλυτερο και καλυτερο(Γνωμη μου)
|
Ο delta παντα λεει το σωστό

μιας και ειναι ενας απο τους πιο διαβασμένους ψαγμένους χομπίστες αλλα δεν βλεπω να έγραψε καπου οτι ειναι πολυ δύσκολο να στησεις ενα 110 λιτρα χωρις αλγες κ βρώμιά

Φιλε Κοσμά γιατι το μπουρδούκλωσαμε το θεμα πολυ,χωρις λόγο
Το ρεζουμε ειναι οτι χρειάζεσαι καλύτερη κυκλοφορία στον βυθό και για μενα καλύτερη φιλτρανση ,δεν γινεται σε καθε αλλαγη νερου να σηκώνεις το hardscape για σκουπα ,γιατι δημιουργείς stress στους κατοίκους επιβαρύνεις το νερο και ταλαιπώρησε και εσυ

Τα σαλιγκαρια ,γαριδες κλπ βοηθούν αρκετά αλλα το θεμα ειναι να εχουμε την κατάλληλη φιλτρανση κυκλοφορία στήσιμο ωστε να μην βασιζόμαστε για την βαςική συντήρηση του ενυδρειου σε ζωντανά,κι αυτο ειναι σχετικά εύκολο.