Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-15, 10:01
Λάμπρος.Τ Ο χρήστης Λάμπρος.Τ δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Μοσχάτο
Προεπιλογή

Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Ομολογουμένως ο Τάκης ήταν ο καθοδηγητής (ο “instructor..ας” για να το πούμε και πιο ….κομουνιστικά).
Βασικά ήταν και ο πρώτος σπόνσορας σε κλαδέματα φυτών και σαλιγκάρια, μετά βρεθήκανε και άλλοι καλοί φίλοι και μου δώσανε και άλλα κλαδέματα.
Ότι έχω φάει τρελές ώρες και αγωνία για να το φτιάξω αυτό είναι πάντως μια αλήθεια.

Όσο για το CO2 δεν το βλέπω προς το παρόν γιατί αν το κάνω θα πρέπει να πάω και σε μεγαλύτερο ενυδρείο….. χεχεχεχε!!!
Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος στο σπίτι και εκτός αυτού θα χρειαστώ και έναν καλό δικηγόρο στα διαζύγια. Το πιο παράδοξο είναι ότι η ξαδέλφη μου έχει ένα ενυδρείο 300 + λίτρα με έπιπλο κτλ… και μου είπε να μου το δώσει, αλλά προς το παρόν το request έχει φάει πόρτα!!!

Οπότε το πάω λάου λάου, άσε να συνηθίσουμε πρώτα αυτό, να μας αρέσει αρκετά και μετά ρίχνουμε τη βόμβα !!!

Αυτή τη στιγμή τα ψαράκια που έχω τα λατρεύω κυριολεκτικά και για τα χρώματα τους και για την συμπεριφορά τους. Και όσο για «παράδοξο ενυδρείο», αυτό και αν είναι…..

Έχω μέσα 1 μονομάχο (Half moon), 2 Platy κίτρινα + 2 Platy κόκκινα, 8 Cardinals tetra, και 6 ή 7 μωρά και λίγο μεγαλύτερα από μωρά Guppy. Έχω επίσης περίπου 8 γαρίδες και αρκετά σαλιγκάρια.
Ξέρω και έχω διαβάσει ότι τα ψάρια μου δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και ότι έχουν άλλες απαιτήσεις και επίσης ότι ο μονομάχος θα έπρεπε να κυνηγάει τα υπόλοιπα και ειδικά τα μωρά, και ..και … και…

Έλα όμως που όλα είναι άψογα!!! Τα ψαράκια μου κολυμπάνε και ζούνε αρμονικότατα, και κανένας δεν κυνηγάει κανέναν.
Βέβαια τα μωρά Guppy μόλις μεγαλώσουν λίγο θα τα δώσω σε μια φίλη, όπως έδωσα και όλα τα ενήλικα (γιατί όντως δεν αντέχω άλλη γέννα).

Προς το παρόν οι μετρήσεις νερού είναι τέλειες, άλγη δεν έχω δει πουθενά, και όλα δείχνουν σούπερ…!!!

Το φίλτρο Τάκη, όταν γύρισα από εσένα το ξανα άλλαξα. Ρώτησα κάποια παιδιά που το είχαν πάρει καιρό πριν για το πώς το είχαν στήσει. Έβαλα λοιπόν κάτω κάτω, το σφουγγάρι το μαύρο, από πάνω ένα σφουγγάρι μπλέ, από πάνω στον κάδο (κάτω την ελαφρόπετρα και από πάνω της το βαμβάκι).

Όχι ακόμη δεν το έχω ανοίξει γιατί η ροή είναι τέλεια (να φανταστείς την έχω μειώσει και λίγο (-25% περίπου) για να μην έχω έντονο ρεύμα νερού και να είναι και ο μονομάχος και τα Cardinal ευτυχισμένα. Θα το ανοίξω πάντως την άλλη εβδομάδα όταν θα γυρίσω από Βουδαπέστη.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01870 seconds with 10 queries