Βάζοντας ζάχαρη στο υπάρχον μίγμα, υπάρχει περίπτωση να μην αφρίσει αμέσως, αλλά το βράδυ που θα κοιμάστε, αν περάσει αφρός στο ενυδρείο (πράγμα όχι δύσκολο όσο φαντάζεστε) θα έχεις υπερβολική ανάπτυξη βακτηριδίων > κατανάλωση διαθέσιμου οξυγόνου > θάνατος βακτηριδίων > θάνατος ψαριών. Το χα πάθει πριν μερικά χρόνια και πρόλαβα τα ψάρια τελευταία στιγμή. Βρήκα το μπουκάλι της Coca-cola να έχει πιεστεί προς τα μέσα και να έχει γίνει πλάκα, το ενυδρείο θολό και γαλακτόχρωμο και τα ψάρια να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Τελευταία στιγμή τα έσωσα. Γι αυτό καλύτερα ξέπλυμα!
__________________
Μπάμπης
|