Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-11-15, 22:55
Το avatar του χρήστη Giorgos_89
Giorgos_89 Ο χρήστης Giorgos_89 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Kαβαλα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
1 ψάρι που απο τη φύση του φτάνει τους 30 με 35 πόντους πως θα περάσει ζάχαρη σε ένα χωρο που ειναι 20 λίτρα μόνο ; Θέλει τουλαχιστον 80 λίτρα νερό με 1,20 μήκος για να μπορει να κολυμπάει. Και σε 20 λίτρα με το ζόρι να βάλεις γαρίδες.
Σε 8 χρόνια πόσο μήκος έχει το χρυσόψαρο που τώρα το έβαλες στο 40λιτρο ;
Αυτη την στιγμη ειναι γυρω στους 14 ποντους (μαζι με την ουρα εννοειτε)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lth1 Εμφάνιση μηνυμάτων
χωρις κανενα εμφανη προβλημα φιλε μου...και σε 10 λιτρο μπορω να σου το βαλω το χρυσοψαρο και να το κρατησω παρα πολυ καιρο...
Τα εμφανη προβληματα ομως δεν θα τα δεις...το ψαρακι ομως θα τα καταλαβει και αυτο θα ειναι που θα τυρανιεται..για αυτο το ("Το 20λιτρο καθαρα φιλοξενουσε χωρις κανενα προβλημα το common χρυσοψαρο που το φλεβαρη του 16 συμπληρωνει τα 8 χρονια του") ειναι καπως σχετικο
Ναι συμφωνω απολυτα με αυτα που λες ωστοσο και εσεις το ξερετε καλυτερα απο μενα πως ελαχιστες ειναι οι περιπτωσεις που ενα χρυσοψαρο ζει σε γυαλα ή 10λιτρο οπως ειπες και εχει βγαλει τουλαχιστον 1-2 χρονια.Βεβαια ενταξει κανενας δεν μπορει να ξερει με ασφαλεια αν ειναι καλα ή οχι ακομα και σε 20λιτρο ή 40λιτρο εφοσον ειναι πληρως διακοσμημενο ωστοσο θεωρω πως 7 χρονια τα εζησε σχετικα ανετα συνυπολιγοζοντας πως ποτε δεν του δημιουργηθηκε καποια ασθενεια προκειμενου να κανω θεραπεια.Συμφωνω παντως πως οσο πιο μεγαλο και ανετο τοσο καλυτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_89 : 15-11-15 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01321 seconds with 10 queries